Šejla Zonić se obratila Kebinoj ženi pred kamerama, pevač sve potvrdio: „Ovo retko govorim“ VIDEO

Pobednica prošle sezone „Zvezda GrandaŠejla Zonić i pevač Dragan Kojić Keba snimili su duet „Ako nam je suđeno“ koji publika sa nestrpljenjem iščekuje.

Iako nema sumnje da je ovo spoj dva savršena vokala, mnoge je iznenadila odluka da baš njih dvoje ukrste glasove, o čemu su Šejla i Keba govorili ekskluzivno za Grand.

KEBA I SEJLA ZONIC ZG SNIMANJE 09102024 FOTO LUKA 2

-Bog nam je dao note da ih sklapamo onako kako najlepše umemo i meni i privilegiju da mogu i komponovati, napisati, odsvirati, aranžirati, ali naravno uz svoj tim. Pesma je nastala u jednom dahu, u jednom trenu. Još pre nego što je Šejla pobedila, ja sam bio u žiriju u „Zvezdama Granda“ nekih desetak emisija i prepoznao sam taj muzički film u njenom glasu koji može biti blizak mom, kao i kompletan izraz – rekao je Keba i otkrio da se sve odigralo veoma brzo:

-Pozvao sam Šejlu i njenog suprug Armina kod mene kući i celih 20 minuta je trebalo da otpevamo pesmu. Rekao sam joj ako je pesma radi, da je snimamo. U protivnom ne bismo to uradili.

KEBA I SEJLA ZONIC ZG SNIMANJE 09102024 FOTO MUNJA 48 ok

Keba je prepoznatljiv kao dobar domaćin, a Šejla je sada iz prve ruke otkrila kako izgleda doći kod njega u goste.

-Kaže Keba jedno jutro „Hajde dođite u studio, ja vas čekam“. I mi smo došli u studio, kad ono studio kod njega u kući. Mislili smo zapravo da je on došao negde i da nas čeka, bila je pomalo smešna situacija. Međutim, njegova supruga Olja, koju posebno pozdravljam… Draga naša Olja, oni mlinci su bili brutalni! Ona je nama napravila ručak, ne možeš ti da odeš od Kebe, a da ne popiješ neku čašu pića, da ne ručaš. To je bilo nemoguće i onda smo snimili onaj video „Oj Safete, Sajo, Sarajlijo“ koji je bio baš viralan – ispričala je Šejla za Grand.

SEJLA ZONIC NNK SNIMANJE 12092024 FOTO MUNJA 6

Pevač i autor dueta nije skrivao oduševljenje zbog toga što su pesmu perfektno uradili, verovali ili ne, bez i jedne ispravke.

-Šejla je rekla ‘dobar je ovaj demo’, a njen muž Armin je naglasio ‘Šta bre demo, je l’ ti stvarno misliš da je ovo demo?’. Celih 20 minuta nam je trebalo da je snimimo. Rekao sam joj da posluša pesmu sutra, pa da mi javi da li je demo snimak. Sutradan me je pozvala i rekla da je ovo otpevala kako treba. Pa naravno da jeste, tu sam ja bio da slušam. Armin je dodao da veruje da će ovo biti prva pesma za ples na svadbama, pa šta ćeš lepše?! Svadba, mlada i mladoženja, a ti pevaš „Ako nam je suđeno…“ – rekao je Kojić.

KEBA I SEJLA ZONIC ZG SNIMANJE 09102024 FOTO MUNJA 79 ok

Njih dvoje su otkrili i zbog čega su čekali nekoliko meseci kako bi objavili duet.

-Šejla je pobedila, pre njene pesme je nastala i urađena ova pesma. Onda je kompletno doneta odluka da Šejla prvo izađe sa svojom pesmom „Dert“ koju ste već čuli i koja je osvedočeni hit, a onda da se desi duet i još neka ostvarenja – objasnio je Keba i naglasio da mu je posebno drago što je Šejla poslušala jedan od najvažnijih saveta koji joj je uputio.

-Rekao sam joj da peva sve pesme kao u „Zvezdama Granda“, ali i da požuri polako kako bi imala što više svojih pesama. Šejla to upravo radi i drago mi je da je čula taj savet i da upravo tako i razmišlja. Moja prognoza je da će za dve godine Šejla sigurno imati svojih 10 do 15 pesama i da će moći 70 posto solističkog koncerta raditi sa svojim pesmama.

KEBA ZGS SNIMANJE 15052024 FOTO MUNJA 1 ok 1

Šejla je ponosna na nesebičnu podršku koju joj pruža poznati estradni umetnik kakav je Dragan Kojić Keba.

-Lepo je znati da neko poput Kebe veruje u vas, odnosno u mene, a ova pesma će mi definitivno biti vetar u leđa, kao što je Keba rekao Ceca Ražnatović, Ana Bekuta i Šejla – naglasila je pobenica, a Keba je još jednom ponovio ono što je ispričao i nakon premijernog izvođenja pesme:

-Kad pogledam unazad vidim Cecu i „U snu ljubim medna usta“, kad pogledam unazad opet vidim Anu i „Treba vremena“, ali kad pogledam unapred vidim Šejlu. To je to neko duhovno muzičko bogatstvo koje te ispuni. Tri božanstvena glasa, tri božanstvene pesme i verujem, a ne volim to da pričam jer je publika ta koja donosi odluku, da će ova pesma da bude hit, što retko kažem. Sad sam rekao, pa i ako ne budem u pravu, slušaće se pesma i lepa je pesma.

KEBA I SEJLA ZONIC ZG SNIMANJE 09102024 FOTO MUNJA 73 ok

U ovom slučaju Keba je pozvao Šejlu da snime duet, a s obzirom na to da je pobednica „Zvezda Granda“ i sama autor pesama, nije isključeno da se revanšira popularnom folkeru i da „Ako nam je suđeno“ ne bude jedini njihov duet.

-Ništa nije nemoguće, to je šta više vrlo moguće samo ja se nadam da će se Kebi svideti pesma jer Keba je meni u startu rekao kada je slušao moje demo snimke „Šejla, zašto ne snimaš ovo, šta čekaš?“ – priznala je pobednica „Zvezda Granda“.

cropped-SEJLA-ZONIC-FOTO-MUNJA-42_ok.jpg

Keba se vratio u mislima unazad, siguran da će Šejla iskoristiti svoje prilike u svojim, kako je rekao, „zvezdanim počecima“.

-Ljudi, ja sam nekada imao 30 godina kao Šejla i znam taj naboj, ali sam i tada umeo nešto da poslušam. Ono što nisam poslušao od nekoga ko stvarno ima iskustva i govori misaono i srcem, kasnije sam sebi govorio da je trebalo. A Šejla je mudrica i sviđa mi se što ima svoj stav, a i ume da prepozna šta je to što je neko savetuje. Meni je drago što su makar 30 posto mojih saveta poslušali i Armin i Šejla, još dok sam bi ovde i ocenjivao. Nije se promenila i to mi je drago. Zato i ističem da su ovo njeni zvezdani počeci, a ona tek treba da se iskaže kroz sovje pesme i da dobije potvrdu od naroda – zaključio je Keba.

Razgovor sa Šejlom Zonić i Draganom Kojićem Kebom pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić o muzici i stajlinzima – Zvezde Granda specijal

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Dačić