Mirza Selimović u šoku zbog direktora GRANDA, doživeo iznenađenje ispred studija: „Je l’ moguće ovo?“ (VIDEO)

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda„, pop pevač Mirza Selimović pojavio se juče na snimanju nove epizode takmičenja, a prilikom dolaska u studio doživeo je iznenađenje od direktora produkcije.

Mirza je u Grand došao novim automobilom, a već na parkingu sačekala ga je dobro poznata ekipa novinara, ali i zaposlenih u produkciji koje je srdačno pozdravio.

IMG 3543

-Pozdrav svima. Kako ste? – upitao je Mirza sa osmehom kada je na vratima studija ugledao direktora Gorana Šljivića.

O pa direktor me dočekuje. Kakva čast. Je l’ moguće ovo?-rekao je iznenađeno, nakon čega se srdačno pozdravio sa Šljivićem.

IMG 3544
IMG 3547

Direktor produkcije je Mirzi čestitao na novom albumu, ali i dva zakazana koncerta u Beogradu koji će održati 15. i 16. novembra.

IMG 3549

Mirza je za Grand portal potvrdio da je nedavno pazario skupocenu mašinu, a na konstataciju da mu je dobar auto, kratko je odgovorio;

-To ti je kao i svaki auto, limenka na četiri točka da te vozi i to je to.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 09102024 FOTO MUNJA ok 1 1

Iako danas vozi skupoceni automobil i veliki novac ulaže u svoje muzičke projekte, Mirza je otkrio da na početku karijere nije imao da plati pesmu koja je danas veliki hit.

To je numera “Boliš me“. Kad sam dobio tu pesmu, pozajmio sam pare da bih platio tekst i muziku, a pare sam vratio tek kasnije, možda nakon pola godine nakon nekog odrađenog posla. Nisam mnogo radio tih prvih godina nakon pobede– izjavio je Mirza.

SEJLA ZONIC I MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 09102024 FOTO MUNJA ok 2

NE PROPUSTITE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: E.Srdić,
Autor: I. Ankić