Bosanac se poistovetio sa tatom takmičarke, pa spomenuo Džidžu: “Pre ćeš da razbiješ harmoniku“ (VIDEO)

U poslednjoj emisiji “Zvezde Granda“ , voditelj Voja Nedeljković otkrio je da je tata takmičarke Milice Zlatanović poznati muzičar, u šta su se svi uverili kada se dotični gospodin javio iz bekstejdža.

Viki i Ceca odmah su prepoznale harmonikaša Dejana Zlatanovića, koji je obeležio početke njihovih karijera, te ga sa oduševljenjem pozdravile.

0A0A0864 2

Kako je Milica doživela neuspeh na velikoj sceni, Dragan Stojković Bosanac takođe se obratio tati takmičarke, ali ne kao muzičaru već kao otac ocu.

IMG 8890 2
Dragan Stojković Bosanac
DZIDZA I BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 15 ok
Bosanac sa ćerkom Džidžom

E moj kolega, nije lako raditi a detetom, i ja tu muku sam imao neviđenu. Prema tome bravo- rekao je Bosanac koji izgleda deli istu sudbinu sa harmonikašem Dejanom, kada je reč o njegovoj ćerci Džidži.

Pre ćeš razbiti harmoniku nego što ćeš njoj nešto pokazati. Tako i ja mojoj. Ja imam jednu (harmoniku) koju lupam stalno, to je dežurna– našalio se Boske.

BONUS VIDEO: Džidža upala na snimanje “Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: T. Bogavac