“Bravo Anči“, Bekuta zapevala na grčkom pa raspametila kolege i publiku (VIDEO)

Voditelj najpopularnijeg muzičkog šoua “Zvezde Granda“, Voja Nedeljković, uspeo je da u poslednjoj emisiji natera Anu Bekutu da zapeva na grčkom!

Sponatnost i humor voditelja uvek u emisiji dovedu do neverovatnih situacija, pa je tako nakon nastupa Denija Ramčevića, upitao takmičara zna li grčku pesmu ‘‘Marija me ta kitrina“, što u prevodu znači “Marija nosi žuto“, na šta ga je podstakla žuta boja košulje koju je takmičar nosio.

-Ne umem da je pevam– rekao je Deni, a zatim je Bekuta odlučila da pusti glas i otpeva ovu popularnu grčku pesmu.

CECA I ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 08102024 FOTO MUNJAok 1 2

Kolege iz žirija podržale su Anu aplauzom, a zatim je Voja naglasio da u ovom slučaju nije Marija ta koja nosi žuto, već Bosanac, te je Ana još jednom ponovila refren pesme u izmenjenoj verziji.

Bosanac me ta kitrina- orilo se kroz studio, što je nasmejalo sve, pa čak i Bosanca koji je bio vrlo ozbiljan tokom emsije.

MILAN MITROVIC I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 08102024 FOTO MUNJA ok 1

Ipak, Dragan Stojković jedan je od retkih koji zna škakljivi prevod ove popularne pesme koju je Ana otpevala.

Kad bi se prevelo na srpski, bilo bi interesantno, ali ja ću to Voji da kažem nasamo. Ja sam se samo uplašio da Voja ne zapeva ovu pesmu– rekao je Dragan Stojković Bosanac.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac