„Potresli su me komentari“ Midhat Keskin jedva smogao snage da se pojavi u „Zvezdama Granda“ nakon tragedije: „Skuplja se pomoć“ VIDEO

Pravo osveženje na sceni „Zvezda Granda„, ove subote doneo je Midhat Keskin koji je posle nekoliko godina odlučio da ponovo okuša sreću u muzičkom takmičenju.

Iako je u međuvremenu radio na svom pevanju, priznaje da su ga komentari iznenadili.

Osećam se odlično, nisam se nadao ovako lepim komentarima. Malo su me potresli komentari zbog mog grada, ali drago mi je da nisam bezveze dolazio– sumirao je utiske za Grand.

MIDHAT KESKIN 22 GOD. JABLANICABIH 3

Midhat je inače iz Jablanice koja je nedavno pogođena poplavama koja je odnela mnoge živote, a uprkos lošoj situaciji, on je došao u emisiju što je pozdravljeno podrškom.

I dalje se ljudi bore. I Ceca hoće da pomogne, svi skupljaju dole pomoć, novac, hranu– kaže Keskin.

Takmičar je za mentora odabrao Đorđa Davida u čijem je timu i priželjkivao da bude, međutim priznaje da je doživeo razočarenje što još jedna članica nije glasala za njega.

Možda Ana Bekuta, ostalo sam otprilike očekivao. Od Đorđa sam želeo, jer sam hteo kod njega u tim– iskren je pevač.

IMG 3373

Inače, Keskin je pre tri godine bio u timu kod Milija koji mu je tada dao savet na kome je u međuvremenu radio.

Rekao mi je da budem svoj, da se opustim kao što sam sada uradio. Bio sam svoj birao sam muziku koju ja volim– tvrdi Midhat koji je verovao isključivo sebi kada je u pitanju njegovo pojavljivanje u šou.

Sam sam birao i pesme i sve– rekao je učesnik za Grand, a ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Midhat Kesnin- Nastup prvi krug:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković/Elena,
Autor: S. Čumić/I.Radivojević