Ovaj pevač je važio za najvećeg zavodnika, menjao žene kao čarape

Untitled design 21 630x426 2

Lepa Lukić je već decenima deo estrade, a tokom svoje bogate karijere imala je priliku da putuje i upozna mnoge kolege te je otkrila i koji od njih je važio za najvećeg zavodnika.

Iako možda ne biste pretpostavili, ali Staniša Stošić je bio jedan od miljenika žena, što je potvrdila i Lepa Lukić.

Da li je istina da je Staniša Stošić voleo da promeni ženu u koji god grad da ste išli i da ste vi našli falinku kod jedne?– pitao je voditelj Siniša Medić pevačicu.

a85c4e7a65a183ac2da89cfc449d02e4c21953fd

Lepin odgovor nasmjao je sve u studiju, a čak je i ona prasnula u smeh prisećajući se detalja sa njihovih turneja.

Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje- počela je priču pevačica i otkrila detalj zbog kojeg su svi doslovno vrištali od smeha.

-Šta si našao kod nje tako lepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on „znaš kako je lepa ova druga“ (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna- prepričala je Lepa.

gde lepa lukic krije pare

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je Lepa Lukić izgledala nekad

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović