Pesmom kroz život- Nova emisija na Grand TV-u

Pesmom kroz život -Utorak, 22. oktobar u 21h GRAND TV

GRAND Televizija vam sa ponosom predstavlja novu emisiju „Pesmom kroz život“.

Na dvočasovno putovanje kroz bogate živote i karijere najpoznatijih autora sa ovih prostora će vas voditi dobro poznato lice GRAND Produkcije Sanja Ćulibrk.

0A0A0120

Upoznajte bliže poznate autore kroz razgovor i kroz živo izvođenje njihove muzike koja je ostavila neizbrisiv trag na muzičkom nebu.

U prvoj emisiji ćemo pesmom prošetati kroz muzičko stvaralaštvo jednog od najplodnijih i najautentičnijih gitarista sa ovih prostora Zorana Starčevića. Ovom emisijom obeležavamo 40 godina njegovog stvaralaštva tokom kojih je napisao i snimio oko 800 pesama i 200 instrumentala.

Saznajte kako je tekao njegov životni i muzički put.

0A0A0017

Uživajte u muzici njegovog tria „Balkanske žice“ i nekim od njegovih najvećih hitova, koje će u novom izdanju za vas izvoditi Nikola Rokvić, Peđa Jovanović, Ina Gardijan, Marko Gačić, Nikola Liknić, Deni Boneštaj, Armin Dedić, Alexandra Matrix, Marina Stankić i Aleksandra Tadić Cipka uz orkestar Siniše Tufegdžića.

0A0A0109

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.