10 godina predsedava žirijem „Nikad nije kasno“, sad otkrio koji takmičar je na njega ostavio najveći utisak

MARE NNK SNIMANJE 25092024 FOTO MUNJA 7 ok
Mare „Nikad nije kasno“

Već deset godina Saša Milošević Mare predsedava žirijem šoua „Nikad nije kasno“, gde uživa u neverovatnim neotkrivenim talentima, ali određuje sudbinu veterana, a sad je otkrio ko je od učesnika na njega ostavio najjači utisak.

Pored toga što su brojni takmičari u emisiji imali priliku da dobiju stručne komentare i dobronamerne savete od Mareta, neki od njih su imali priliku i da u studiju rade sa njim, a neki su čak i premijera ostavili bez teksta.

MARE I GOCA LAZAREVIC NNK SNIMANJE 12092024 FOTO MUNJA ok
Saša Milošević Mare – Nikad nije kasno

Životna priča i energija 97-godišnje učesnice Dobrile Čabrić inspirisala je Mareta i podstaka ga na razmišljanje.

Milošević je otkrio da ga je njena knjiga „Na putu ka stotoj“ potpuno razoružala.

– Ja sam ceo taj dan, verovali ili ne, bio pod utiskom. To je bila pozitivna paraliza u smislu kako život zapravo treba da se živi. Ta njena volja za životom, vitalnost i energija koju ima, zaista deluje na normalan svet i definitivno objašnjava život. Kako bi klinci danas rekli, zaista mi je objasnila život jer nekada i ja sebe, kao i svi mi bez obzira na životnu dob, hvatam u nekom ozbiljnom umoru, u posvrnuću. Čovek se prosto u životu često pita da li je pogrešio i promašio, a ona je svojim primerom pokazala da u životu samo treba pozitivno razmišljati -ispričao je Mare.

DOBRILA CABRIC FINALE NNK 23062024 FOTO FILIPok 4

Mare je nekoliko puta javno isticao da bi film o Dobrili Čabrić bio pun pogodak, a i sam je imao ideju da napiše scenario za film.

Napisao sam praktično scenario za jedan film i voleo bih da se ove godine desi nešto i da to uđe u realizaciju. Radi se o komediji, mene samo komedije interesuju– otkrio je producent.

DRAGANA KATIC I MARE NNK SNIMANJE 25092024 FOTO MUNJA 2 ok

Na pitanje da li je život komedija, sa osmehom je poručio:

-Nažalost to nije, najmanje je to, ali mislim da nam toga najviše i fali. Blagih begova u nešto što nam ulepšava i uveseljava život. Zato kada pišem i za pozorište i za film, volim da to bude duhovito.

BONUS VIDEO: Mare o desetoj sezoni „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić