Nakon što je po treći put postao otac, Darko Lazić se odlučio na velike promene: „Dosadilo mi je više“

DARKO LAZIC OK FOTO MUNJA 4

Popularni pevač Darko Lazić nedavno je po treći put postao otac, njegova supruga Katarina Lazić donela je na svet ćerku Srnu.

Folker se sinoć pojavio na jednom gradskom događaju, a svi su primetili koliko je veseo i opušten.

Šta sam sad uradio? Svi me čekaju? Evo, sad sam se pojavio i počeo da pijem čaj i vidim da su svi počeli da piju čaj odjednom. Imati li još čaja? Vole sve što voli Darko Lazić. Lepo zračim, lepo privlačim. Malo sam se umorio od svega, dosadno mi je da pravim gluposti. Imam 33 godine, 20 pevam. Dosadno je – našalio se Lazić.

Potom je otkrio kako se Kaća i on snalaze sa malom Srnom.

-Sa bebom u kući – ništa lepše, a nema spavanja. Navikao sam na to i nije mi teško. Ja volim zaista decu jako. Kao što se i vidi. Meni to nije strano. Kaća se snalazi lepo. Beba je jako mala, malo se plašim da pomažem oko pelena, kad bude imala mesec, dva… Sitna je sva. Pomažem u svemu ostalom. Budim se sa njom, ali ne presvlačim još jer se plašim – rekao je Darko, pa otkrio kako si ćerka Lorena i sin Aleksej prihvatili malu Srnu:

Jedva su dočekali bebu, da dobiju seku ili batu. Aleksej i Lorena su sjajna deca, lepo vaspitana, srećna deca. Prihvatili su sve to. Ja sam strog tata. Kaći je malo čudno jer sam prema Srni nežan, ona je beba, a prema Lorena i Alekseju strogo. Kaže Kaća: „Ne mogu da verujem da si tako nežan prema detetu“. Još uvek da, dok ne poraste. Kad poraste, mora da se zna neki red – istakao je Lazić.

emotivna ispovest darka lazica 3

Darko je progovorio i o budućim planovima.

 Kod mene je ceo život turbulentan, ne bih bio ja da je drugačije. Sad je malo mirna luka, stižu godine, deca, nema više mesta za gluposti. Karijera ide lagano, snimamo nove pesme, spotove. Ide Nova godina, pa malo odmor, pa turneja preko. Klasika, standard, ništa novo. Nova godina u Beogradu, četvrti put zaredom. Pevaju Rada Manojlović i Nenad sa mnom. Biće povuci-potegni oko repertoara, ali ćemo se snaći…  – rekao je Darko, prenosi „Kurir“.

BONUS VIDEO: Darko Lazić uporedio Anu Sević i Marinu Gagić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Republika.rs)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram,
Autor: K. Marković