Neprepoznatljiva: Ovako izgleda Dara Bubamara bez šminke i fotošopa, šokiraćete se kada je vidite (FOTO)

Screenshot 2024 10 17 113901

Jednom prilikom pojavila se fotografija Dare Bubamare sa manje šminke i bez fotošopa, a mnogi su se tada složili da izgleda neprepoznatljivo u odnosu na objave na Instagramu.

Javnost često osuđuje Daru da fotošopira svoje fotke, ali ona to uvek demantuje.

Svakodnevno je meta kritika pratilaca zbog svojih izmenjenih fotografija, a mnogi su složni u tome da se pretvorila u plastičnu lutku i da fotografija gotovo nema nikakve veze sa Darom Bubamarom uživo.

Vidim, stalno pišu da sam fotošopirala ovo i ono, pa drug mi slučajno snimi guzu na plaži i jedni pišu vau, drugi fotošop, pa kako se video fotošopira? Budalaštine, nije važno da li je guza veća, guza manja, važno je da je dobra, a i gojim se gde treba. Skoro su pisali da sam vadila salo odavde, stavila tamo… To je laž. Ljudi znaju gde sve pevam, kako mogu isti dan da se operišem i da pevam?! – rekla je Bubamara jednom prilikom za „Pink“.

BONUS VIDEO: Tanja Savić sa dečkom – Paparazzo – 25.09.2024

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / pravo_vip_lice / darabubamara_official,
Autor: K. Marković