Za nju kažu da je najbolja pevačica koja se pojavila u „Nikad nije kasno“: Da li znate ko je na fotografiji?

ruzica cavic

Pevačica sa fotografije pobedila je prošle sezone u emisiji „Nikad nije kasno“, a žiri i publiku je kroz čitavo takmičanje osvajala čarobnim glasom.

Bila je velika zvezda devedesetih, snimila je nekoliko albuma koju su ostavili značajan trag na regionalnoj muzičkoj sceni.

ruzica cavic 12

Učestvovala je na brojim festivalima gde je osvajala prve nagrade, dok je snimila i duet sa Željkom Samardžićem na koji je posebno ponosna.

Godinama se sa suprugom borila za potomstvo, a danas sa sinom žive u porodičnom domu u Čačku.

ruzica cavic 1

U pitanju je pevačica i pobednica serijala „Nikad nije kasno“ Ružica Čavić Tomićević koja je prošle sezone pobedila odlukom stručnog žirija.

Ružica je rođena je na Manjači, odrastala je u Novom Sadu, a već godinama živi godinama u Čačku.

0A0A0297 e1719185121274

Pošto nije završila fakultet, osećala je da treba da ostavi trag u muzici koja joj je oduvek bila velika ljubav zbog čega je 2000. godine objavila solo album.

Karijeru je započela u bendu „Nemoguće vruće“, nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom.

RUZICA CAVIC TOMICEVIC 52 GOD. CACAK FOTO MUNJA ok 2 1

2006. godine povukla sa javne scene u jeku popularnosti kada se udala za kolegu, muzičara Nenada Tomićevića i odlučila da se posveti porodici.

Pobedom u emisiji „Nikad nije kasno“ vratila se na muzičku scenu, a mnogi tvrde da je upravo Ružica najbolja pevačica koja se pojavila u ovom takmičenju.

BONUS VIDEO – Ružica Čavić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A. Milinković