„Peva isto kao ja“, za ovu pevačicu Snežana Đurišić tvrdi da je njena naslednica

0A0A0377

Snežana Đurišić večeras održava drugi koncert u „Mts Dvorani“, gde će sa publikom proslaviti 55 godina muzičke karijere.

Prethodne večeri, pored brojnih gostiju na sceni je sa kraljicom narodne muzike zapevala i mlada zvezda „Granda“ Sandra Mladenović koja će kako saznajemo i večeras pevati sa svojim muzičkim idolom.

0A0A0299

Upravo Snežana tvrdi da je Sandra Mladenović njena naslednica, a to je ponovnovila i pred Grandovim kamerama prošle godine.

-Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti. Ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano. Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno (smeh). Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet –rekla je Snežana pre godinu dana.

Snežana i Sandra su sinoć zajedno izvele pesmu „Bisenija kćeri najmilija“, a ovaj deo koncerta raznežio je sve goste u prepunoj dvorani.

snezana djurisic koncert 2

Podsetimo, ekipa Granda zabeležila je sve detalje prvog Snežaninog koncerta, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/ I. Ankić