Zbog ovoga Jelena Tomašević važi za ikonu u svetu muzike: Pustila glas, studio se trese VIDEO

Dolazak pevačice Jelene Tomašević u šou „Nikad nije kasno“ potpuno je raznežio Žiku Jakšića, ali i milionski auditorijum čim se latila mikrofona na Grandovoj sceni.

Numerom „Iskrena“ dirnula je srca svih, ali i izmamila osmehe celoj ekipi na snimanju nove emisije.

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 25092024 FOTO MUNJA 43 ok

-Jelenče, dušo moja uvek se obradujem kad dođeš u ovu emisiju, a sad posebno zato što imam čast jer želim da najavim tvoj novi album koji nosi naziv „Iskrena“- rekao je Žika Jakšić, a potom nahvalio pevačicu:

-Moram da pohvalim tvoju iskrenost tokom cele karijere, a slušajući ovu pesmu mislim da je dosta lična, naslućujem to.

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 25092024 FOTO MUNJA 48 ok

Ove reči dirnule su Jelenu koja se našalila da će pocrveneti od tolikih komplimenata, ali ni tu nije bio kraj lepim rečima koje joj je Žika uputio.

-Tvoja karijera, tvoji nastupi, tvoje pevanje su pod početka bili iskreni i to te je dovelo na pijadestal pop ikone, a pored toga moram da kažem čuvena pesma „Jutro“ je nekako obeležila tvoju karijeru- konstatovao je domaćin i autor emisije.

-To je moja muzička lična karta, a sledeće godine je 20 godina od kako sam je snimila i to ćemo proslaviti u Sava centru- otkrila je pevačica.

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 25092024 FOTO ELENA 20

Kako je izvela pesmu „Iskrena“ poslušajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/L. Cvetković,
Autor: J. Jović