„Politika ima svoje svrhe, a istina je sasvim drugačija“: Srđan Vasić otkrio u kakvim uslovima živi na Kosovu VIDEO

Srđan Vasić Rus nakon sjajnog nastupa na Grandovoj sceni, priznao je za naš portal da je pun utisaka i da je zadovoljan kako je otpevao.

Takmičar je takođe sa osmehom na licu pohvalio voditelje, publiku i žiri.

-Moram da budem iskren, čini mi se da je nastup bio izuzetno dobar. Ja sam prvi put na ovakvoj sceni i stvarno sam prijatno iznenađen. Od strane žirija, publike, Žike, sve je perfkecija – započeo je on.

IMG 3402

Tokom njegovog nastupa publika je sve vreme bila na nogama, a on je u razgovoru za Grand otkrio da je za to zaslužno veliko iskustvo u svetu muzike.

-To je zato što imam 40 godina iskustva iza sebe. Publika je broj jedan koju treba da fascinirate, treba da uživaju u tvom pevanju i ponašanju – rekao je Srđan.

Takmičar ističe da nije imao tremu, ali ne krije da je popio malo rakije pred sam nastup.

-Četiri rakije sam popio. Nemam tremu nikad, radim preko cele godine i družim se sa mnogim zvezdama, tako da nema treme od kamera. Rakija je čisto da se opustimo – iskren je takmičar.

IMG 3417

Srđan je otvoreno govorio o tome kako je živeti na Kosovu kao Srbin i otkrio kakva je trenutna situacija.

-Nismo mi slučajno nazvani „nebeskim narodom“. Ima dole mesta za veselje, a nažalost i za tugu. Posle bombardovanja se snalazimo i živimo sa komšijama. Politika ima svoje svrhe, a prava istina je sasvim nešto drugo – rekao je on.

IMG 3395

Vasić je otkrio da mu ovo nije prvi put da se prijavio za emisiju „Nikad nije kasno“, a upornost mu se konačno isplatila ove godine.

-Ovo je sedmi put kako se prijavljujem, nikako da budem izvučen, a sada hvala Bogu jesam. Prijavio me je prijatelj i klavijaturista Stefan Kovačević. Mnogo mi je drago i srećan sam što sam tu – zaključio je sa osmehom na licu.

BONUS VIDEO: Srđan Vasić Rus – Nikad nije kasno – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Milinković