Snežana Đurišić otvorila koncert na najemotivniji način: „Hvala vam za sve“ VIDEO

Mts dvorana večeras je puna do poslednjeg mesta gde je počeo prvi od dva u nizu koncerta Snežane Đurišić kojima obeležava 55 godina karijere.

Uz gromoglasan aplauz, Snežana je dočekana na bini na kojoj se pojavila u elegantnoj crnoj haljini.

image00003 3

U svojoj višedecenijskoj karijeri, Sneža je iznedrila veliki broj hitova zbog čega je mnogima bila enigma kojom će pesmom otvoriti spektakl.

Ipak, pevačica se odlučila za pravu emociju na samom startu sa pesmom „Niko me nije voleo kao ti“.

image00002 3

Posle 5 godina isto vreme isto mesto. Hvala vam za sve. Potrudili smo se da pripremimo sve da se vi dobro provedete i uživate večeras – rekla je Snežana koja je obećala žurku za pamćenje.

image00001 2

Podsećamo, Snežana je pred koncert doživela veliki stres oko organizacije.

Ja znam kako će da bude. Biće super. Jesam, nisam se dizala iz kreveta, odmarala sam se. Kada dođe taj čin pevanja , meni je to najlakše i najviše volim. Ovo sve do sada je bilo jako stresno, ali prošlo je sve je dobro odrađeno. Moj PR, Siniša je sve uradio najprofesionajlnije što je mogao i ja mu se zahvaljujem na tome. Sve će biti jedna dobra žurka. Neću se isključivo baviti svojim pesmama, biće tu i drugih pesama. Imam sjajne goste i cilj i želja je da se publika lepo zabavi– poručila je pred početak.

BONUS VIDEO- Snežana okupila estradu na koncertu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/A.Dačić,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić