Marija Šerifović izgorela od besa, pa iščupala bubicu: „Ova pesma je kao da je neko došao direktno iz pakla“

IMG 2395 1

Anđela Džogović iz Kraljeva hrabro je odabrala reperotar članica žirija kada je izvela pesme „Kako da se pomirim sa tim“ i „Obeležena“.

Ipak, takmičarka nije uspela da ubedi većinu članova žirija koji je glasao sa dva panika i dva glasa podrške.

Anđelin nastup najviše je izrevoltirao Mariju Šeirfović koja nije štedela reči za njeno pevanje.

Da li se ti baviš ovim poslom? Kuku meni. Ova prva pesma je ,majke mi moje mile doslovno, izvini, možda je trema, ali kao da je došao neko direktno iz pakla iz sedmog kruga zato što se ta pesma ne peva tako. Svaki segment te pesme i te inetrpretacije bio pogrešan. Ne mogu da ti dam glas na osnovu toga, ne mogu da verujem da neko ko se bavim ovim poslom da glas. Mi nismo škola. . Ovde nema potencijala, devojka nema taj ukras. Nemojte lagati devojku– obrazložila je Marija dok su se njene kolege pobunile kako je preterala u svom izlaganju.

IMG 2419

Svoj sud dala je i Snežana čiju je pesmu izvela učesnica.

Ja bih je savetovala da ne peva onu moju pesmu jer je teška i treba iskustvo, nije bilo dobro. Neću reći što je Marija rekla. Nije za panik, ali nije bilo dobro– smatrala je Sneža, nakon čega je Marija nastavila da dobacuje kako kandidatkinja nije bila dobra.

Marija šta je tebi? Šta ti je? – pitala se Ceca, a Šerifovićeva je zatim ustala i skinula bubicu.

IMG 2444 4

Sa druge strane, Mili je mislio da je zaslužila veću podršku njegovih kolega.

Sigurno ima potencijal, ali Snežine pesme moraju da se vežbaju. Mislim da je trebala da dobije treći glas i zaslužila je da prođe. Mislim da smo se ogrešili– dodao je Mili, dok je Ceca branila Anđelu.

Bosanac je svojim komentarom želeo da apeluje na sve kandidate.

Devojka je lepa, može da radi mnogi više i pažljivije. Ovo nije muzička škola. Deco, muzika je pedanterija. Ne može da se peva zato što ti se sviđa neka pesma- poručio je Boske.

IMG 2403

Za razliku od Marije i Bosketa, Šorde je tvrdio kako učesnicima treba da se bave mentori koji će ih naučiti svemu.

Tebi treba mentor , Mariji psihijatar. Ti si došla da bi tebi neko preneo znanje, na pravom si mestu,. Možda oni neće da se bave školovanjem jer su sebični, ali mentori rade posao da biste bili bolji– rekao je David.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković,
Autor: S. Čumić