Samouvereno izašao na scenu „Zvezda Granda“, nakon 6 panika samo što nije zaplakao: Da li je ovo zaista toliko loše? VIDEO

IMG 2143
Baže Aleksov

Iz Severne Makedonije, tačnije iz Kočana u „Zvezde Granda“ stigao je Baže Aleksov (32), ali nije uspeo da fascinira žiri.

Takmičar je samouvereno izašao na scenu i predstavio se pesmama „Otac“ i „Niz reku života“, ali je brzinom svetlosti zaradio čak šest panik tastera.

IMG 1723

Baže Aleksov dobio šest panika kao od šale

-Za tebe je ovo takmičenje završeno bar u ovoj sezoni. Tu smo mi i naredne godine- rekla je Ana Sević, dok je takmičar tužno i razočarano gledao.

A da li je zaista bio za ispadanje, pogledajte snimak i prosudite sami.

Tokom njegovog nastupa žiri je nikad brže dao panik, što je na kraju i rezultiralo razočarenjem ovog takmičara.

Nije isto kao na audiciji, velika je trema. Nije lako da pevaš pred žirijem – istakao je Baže nakon ispadanja iz takmičenja.

IMG 2157 1

Ne volimo kad imamo okvave situacije, nadamo se da više nećemo imati ovakve scene- rekla je tužno voditeljka, nakon čega je Baže napustio scenu.

SCENA ZG SNIMANJE 07102024 FOTO MUNJA 2
IMG 2152

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić