Žika Jakšić otkrio sve detalje venčanja Milice Vanilice: „Bog je uslišio njene i moje želje“ VIDEO

Grand portal je nedavno saznao da se učesnica serijala „Nikad nije kasnoMilica Nikolić Vanilica udala tri dana nakon emitovanja emisije.

Ovu priču potvrdio je producent i voditelj Žika Jakšić koji je upravo u toj emisiji objavio konkurs gde profesorki klavira traži muža.

zika jaksic

U ovonedeljnoj emisiji ŽIka je ispričao kako su se Milica i njen suprug upoznali, a njihova ljubavna priča je zaista kao scenario za film.

-Da li se sećate naše druge emisije? Tu je nastupila Milica Vanilica, jedna divna dama, devojka koja svira klavir. Tada samo zajedno pevali za klavirom i tada sam joj poželeo da nađe jednog ozbiljnog oficira. U emisiji smo ga prizivali i čak sam insistirao da prođe Milica direktno u naredni krug, oslobodio sam je glasanja, da tu misiju koju sam i sebi zadao ispunim do kraja – rekao je Žika i ispričao kako je Milica upoznala čoveka svog života:

-Nadao sam se da će nešto da se desi i da će se javiti nekoliko njih, da se duše pronađu. Ne znam da li ste čitali u novinama, ali moram da vam kažem, tri dana nakon emitovanja emisije ona je otišla sebe da časti i otišla je u prodavnicu muzičkih instrumenata da sebi kupi mikrofon. Kada je došla na šalter, tu je bio jedan lepo momak koji tu radi kao prodavac. On je nju sačekao rečima ‘Gledao sam u nedelju emisiju, video sam tebe, zaljubio sam se i razmišljao sam kako da dođem do tebe, ali evo ti si mi došla’.

IMG 8a9fa1a1182f588b98b282bd980e2888 V 768x1153 1

Da je ova priča apsolutno neverovatna, svedoči činjenica da se profesorka klavira udala tri dana nakon što se pojavila u emisiji „Nikad nije kasno“.

-Ovo vam deluje neverovatno, ali priča ima nastavk. Njih dvoje su se tu upoznali, prepoznali i to je rezultiralo venčanjem da znate. Moje i njene želje sa ove scene je dragi Bog uslišio i spojio je to dvoje mladih ljudi. On je takođe muzičar i sada u sledećem kolu očekujem da dođu zajedno i da ih vidimo na velikoj sceni – zaključio je Žika.

IMG 50f37351f80c8ca5fc98cd1d0d275d64 V 768x1024 1

Podsetimo, odmah nakon udaje, Milica se oglasila za Grand i otkrila sve detalje venčanja.

-Posle emisije sam otišla do muzičke prodavnice da kupim mikrofon i videla sam dobro poznato lice koje nisam videla dugi niz godina. Oboje smo se obradovali jedan drugom i nekako je krenula priča da odemo na kafu da se ispričamo. Posle sat vremena priče smo ukapirali da smo jedno za drugo. Naravno, rekla sam da sam bila u emisiji kod Žike i da sam rekla da tražim muža, a on je na to rekao ‘Evo me’. Sutradan me je odveo kući da upoznam njegove roditelje, posle smo išli kod moje mame da zatraži moju ruku – rekla je Milica za Grand i dodala:

U roku od tri dana se sve izdešavalo. Venčanje je bilo skromno, samo mi i kumoviNišta nismo mogli na brzinu da pravimo, ali lepo nam je i ovako. Venčanje je bilo neobično jer smo se dovezli u Stojadinu na kom su bile okačene limenke i pisalo je na srpskom ‘Upravo venčani’. Počeli smo da živimo zajedno i uživamo u ljubavi.

IMG cde792dedf5ea6744030bfe6b2c4b199 V 768x1024 1

Šta je sve Žika Jakšić rekao o udaji Milice Nikolić Vanilice, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Milica Nikolić Vanilica nastup „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/ I. Ankić