Nakon Meline i Đina napustila porodičnu vilu na Senjaku, evo šta je Haris rekao na sve

image 7 6

Haris Džinović i Melina Galić su pre nekoliko meseci rešili su da okončaju svoj 22-godišnji brak, a nakon razvoda svako je krenuo svojim putem.

Estradno-brači par je tokom 22 godina braka dobilo dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu na koje su i najponosniji, a nakon razvoda Melina je napustila porodični dom na Senjaku i preselila se na Azurnu obalu.

image 8

Naslednica Meline i Harisa nedavno je otputovala kod majke, zbog čega se nije pojavila na očevom rođendanu o čemu je pevač i govorio.

Haris je medijima otkrio da mu je sin Kan prvi čestitao rođendan, a da se Đina nije pojavila.

Djinaaa
Foto Instagram Đina Džinović

Pevač je za medije otkrio i kako je proslavio svoj rođendan.

Danas sam proveo kao i svaki običan dan, nisam pridavao neki veliki značaj rođendanu. Nisam ništa poželeo, poželeću večeras, ali ne znam šta. Uglavnom su pristizale uobičajene čestitke. Sin Kan mi je prvi čestitao rođendan, odmah posle 12 sati je doneo tortu i svećice – rekao je pevač i otkrio da li je dobio poklon.

Nikakav poklon nisam dobio, najveći poklon mi je doneo Kan, što se setio toga, što se angažovao oko toga, išao, tražio, kupio, doneo, upalio, čestitao. On je tu večeras naravno, Đina ne znam gde je, možda je tajno došla, a nije se najavila. Samo Kan i ja smo bili sinoć, Đina nije bila tu – istakao je Haris za domaće medije.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 04042024 FOTO MUNJA 34 ok 2

BONUS VIDEO: Haris Džinović doneo drastičnu odluku nakon razvoda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja/ Ivan V.,
Autor: I.R.