Pevač mesecima krio da mu je žena umrla, ovo su detalji tragedije: „Zarazila se na kruzeru“

dusko lokin
Printscreen/YT Moč glazbe nas združuje

Hrvatski pevač Duško Lokin mesecima je krio od javnosti da mu je preminula supruga sa čijim gubitikom nije mogao da se pomiri.

Naime, njegova žena Anuška preminula je od posledica koronavirusa pre dve godine, a pevač je tek posle pet meseci objavio tužne vesti.

mi

Supruga je preminula 15. novembra 2022. godine od korone. Išla je na kruzer sa ćerkom, i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu i ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, ali moramo ići dalje. Porodica se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje – rekao je tada Duško za „24sata.hr“ i dodao:

– Nisam hteo medije na sahrani, to je bilo samo za užu porodicu i prijatelje – dodao je on.

Inače, Duško sa Anuškom ima ćerku Natali, a svojevremeno je otkrio tajnu dugog braka.

Živeti skromno i biti čvrsto na zemlji i prihvaćati sve ono što je ljudski, što je normalno. Mislim da je to jedini način jer kada počneš umišljati da si neko i nešto, ti si gotov – rekao je on svojevremeno.

(Blic)

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Autor: S. Č.