„Zvezde Granda“ obaraju rekorde, jedan snimak postao viralan, pogledalo ga skoro 2 miliona ljudi (VIDEO)

ZIRI ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA ok 2 2

Svaka epizoda „Zvezda Granda“ uzburka kako takmičare, tako i gledaoce, a i u novoj sezoni nastavlja da obara rekorde gledanosti.

Sa lica mesta, sve detalje iz emisije, čitaoci su, kao i do sada, ispratili na portalu Grand.nova.rs koje su prenosili i drugi mediji, a osim po čitanosti veliku pažnju privukla je prisutnost na društvenim mrežama.

Na platformi Jutjub prva epizoda nove sezone „Zvezda Granda“ broji preko pola miliona pregleda, dok je druga emisija za tri dana stigla do 350.000 pregleda.

Veliku čitanost izazivaju intervju sa novim takmičarima, a ove nedelje izdvojio se razgovor sa Milom Cicvarić koja je otkrila da potiče iz poznate muzičke porodice.

MILA CICVARIC 20 GOD. SABAC 8

Pored „Zvezda Granda“, trend najgledanije emisije u svom treminu, i ove sezone nastavljaju „Zvezde Granda Specijal“.

U novoj scenografiji, poznati voditeljski duo ugostio je Tanju Savić i Milana Mitrovića koji su otkrili ekskluzivne detalje iz njihovih karijera, a ta emisija na Jutjubu broji preko 42.000 pregleda.

Nove priče i ekskluzive, prethodne subote donele su Rada Manojlović i Đula Drini koje su otvoreno govorile o „drugoj strani medalje“ bavljenja javnim poslom, o čemu su pisali gotovo svi domaći mediji.

Radin snimak iz emisije postao je viralan na društvenim mrežama i za samo četiri dana broji preko milion i šesto pregleda.

Rada je u emisiji govorila o prevari koju je doživela od strane bivšeg poslovnog saradnika, ali i o tome kako je u jednom trenutku ostala bez novca.

Ne propustite nastavak potrage za novim muzičkim talentima uz „Zvezde Granda“ svake subote od 21 čas na televiziji Pink, dok ekskluzive iz života poznatih gledajte subotom od 13:30 uz „Zvezde Granda Specijal“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Zvezde Granda bekstejdž- Emisija 02:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/L.Cvetković,
Autor: S. Čumić