Đula Drini jedno Mariji Šerifović neće zaboraviti: „Uvek sam je volela, a posle toga…“ VIDEO

Osim što je osvojila srca publike kada se takmičila u „Zvezdama Granda“ šestoplasirana finalistkinja Đula Drini bila je favorit i članova žirija.

Pevačica je sada za Grand otrkila koji komentar člana žirija pamti i nakon takmičenja i koji je na nju ostavio poseban utisak.

-To je bio prvi komentar koji mi je dao Đorđe David kada je rekao ‘Kada je orao zapevao, vrapci odleteše’, ili obrnuto. Ne mogu sada da se setim, ali tako je nešto bilo, uglavnom je neka ptica bila – rekla je ona i dodala:

-Svaki put kada sam izašla na scenu, stalno me je upređivao sa nekom aždajom, ili sa nekom pticom. Čak mi je jednom rekao da sam Tajson.

DJULA DRINI PZD SNIMANJE 30092024 FOTO MUNJA 10

U polufinalnoj emisiji prošle sezone, članica žirija Marija Šerifović priznala je da je upravo Đula bila njen favorit tokom takmičenja, a mlada pevačica ni ovaj momenat ne može da zaboravi.

-Marija je priznala da sam bila njen favorit kroz celo takmičenje. Stavrno joj hvala na tome, ja sam taj njen komentar i okačila na sve svoje društvene mreže zato što mi je baš prirasla srcu još više. Uvek sam je volela, ali mi je posle toga baš prirasla srcu – ispričala je Đula u emisiji „Zvezde Granda specijal“.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 25092024 FOTO LUKA 20 ok

BONUS VIDEO – Đula Drini intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković,
Autor: A.Milinković