Furuna obećao veliku stvar Žiki Jakšiću, ovo mogu da ispune samo najuporniji: „Dao sam reč, biće to sigurno“ VIDEO

Pevač Zoran Mihajlović (65) iz Kragujevca prepoznatljiv je širom Šumadije po umetničkom imenu Furuna, a za Grand je ispričao kako je uopšte došlo do toga da dobije nesvakidašnji nadimak.

Učesnik aktuelne sezone šoua „Nikad nije kasno“ otkrio je u razgovoru za Grand zbog čega je godinama živeo u zabludi, i podelio neverovatnu anegdotu sa jedne svadbe gde je zaradio umetničko ime.

0A0A0541

-Svirali smo jednu svadbu tri dana, a sneg je bio do kolena i više. Bilo je to u jednom selu Gornje Jarušice, kod Kragujevca. Organizatori su pokupili šaš i stavili sa strane šatora, a pod šatrom je bilo jedno 400 do 500 gostiju. Kako ne bi bilo hladno postavljene su i tri furune, jedna na kraju, jedna u sredini i treća na ulazu pod šatru – opisao je Zoran scenografiju u kojoj se desio trenutak kada su ga „krstili“ umetničkim imenom.

Sve se po Zoranovoj priči dešavalo jedne hladne zime, a iako su promrzli dočekuijnući goste, on se snašao da izbegne jak mraz.

– Uzeo sam mikrofon sa kablom i razvučem ga do iza druge furune. Ona je bila velika, napravljena sigurno po veličini bureta od 200 kila. Ja pevam, a gosti se pitaju gde je ovaj čovek što peva. Rekli su im: „Eno ga iza furune“, a oni me nisu videli. Zato su govorili: „Eno ga iza furune, furuna jedna druga, treća i on je četvrta furuna“. Tako sam ja dobio taj naziv, to umetničko ime i niko me ne zna sad kao Zorana Mihajlovića. Furunu kad spomeneš, svi znaju o kome se radi – ispričao je Furuna kako je dobio ime.

IMG 2463 1

One je priznao i da mu ovo nije bilo prvi put da se prijavljuje za učešće u popularnom takmičenju, kao i da je godinama živeo u pogrešnim uverenjima.

-Čekao sam da dođem ovde od treće sezone do sada. Svake godine sam se od tada prijavljivao i mislio sam da se tu samo potplaćuje. Nikad ja da dođem na red jer nemam para. Ali kad su me sada zvali da dođem na snimanje ja sam se iznenadio. Sada verujem da ovde nema prevare, da je sve pošteno – istakao je Zoran.

ZORAN MIHAJLOVIC FURUNA 65 GOD. KRAGUJEVAC 11

Furuna redovno nastupa po kafanama, a za Grand je otkrio i koje pesme u ovoj vrsti lokala trenutno najbolje idu.

-Puste suzu uz narodnu muziku, i uz sevdalinke. Uđeš u kafanu, normalno da idu kafanske pesme, dok se najviše vesele uz pesme Šabana Šauliča, Ljube Aličića i Jašara Ahmedovskog – otkrio je Furuna.

0A0A0546

Zoran je progovorio i o obećanju da će da skine 10 kilograma do drugog kruga, ukoliko se plasira dalje.

-Obavezno. Dao sam obećanje i biće to sigurno – tvrdi takmičar.

Furuna je otkrio i šta očekuje od svog ušešća u „Nikad nije kasno“.

-Odlična je emisija i nadam se da idem do pobede, pa sad ako budem uspeo, uspeo sam. Svi se takmičimo, ali nismo došli samo da se takmičimo nego i da pobedimo. Zapravo, svi smo mi pobednici koji smo ovde – dodao je Zoran Mihajlović zvani Furuna.

BONUS VIDEO: Zoran Mihajlović Furuna – Nikad nije kasno – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/I.R.