Pobednica „Zvezda Granda“ otkrila zašto plače: „Dešavalo se da pevam i plačem“

SEJLA ZONIC NNK SNIMANJE 12092024 FOTO FILIP 40

Pobednica poslednje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Šejla Zonić otkrila je da mnoge stvari doživljava emotivno, pa tako nisu retke situacije kada i sama pusti suzu, čak i na svojim nastupima.

Šejla je priznala da ume da zaplače, kao i da se to relativno često dešava uz muziku, a da prava pesma još više pojača njena osećanja.

SEJLA ZONIC ZG FOTO FILIP 8 ok 1 e1722365596544

-Naravno da zaplačem, ali ne znam da li će baš gledaoci imati priliku da me vide da plačem. Jer plakala sam zapravo kada je bilo proglašenje i kada sam osvojila prvo mesto u takmičenju, ali uz pesmu i te kako još lakše zaplačem – rekla je Šejla i dodala da sve zavisi od njenog raspoloženja u datom trenutku:

-To može biti i neka vesela pesma, da mi baci suze na oči, a može da bude i neka teška balada. Sve zavisi šta probudi u meni u datom trenutku. Znalo se to dešavati i dok pevam.

SEJLA ZONIC NNK SNIMANJE 12092024 FOTO FILIP 30

Pevačica je priznala i da ne potpada u euforiju zbog recimo nekog sportskog trijumfa, već da su joj bolna tačka u emotivnom smislu filmovi, i to ne bilo koji.

-Sport ne pratim, radujem se kada se nešto lepo dogodi mojim prijateljicama, ali više se rasplačem uz neki film. Neki romantičan fim me razneži, a gledam i neke teške životne drame. To me onako baci u razmišljanje i izazove suze definitivno – rekla je Šejla i otkrila da bez obzira što joj je suprug do nedavno radio u policiji, oni ne gledaju akcione filmove:

SEJLA ZONIC NNK SNIMANJE 12092024 FOTO MUNJA 6

-Njemu je dosta akcije. Mi smo više u fazonu kada smo kod kuće i kada želimo da se opsutimo uz neku laganu večeru, uvek gledamo film koji nema neku tešku tematiku. Više sam ja za neki psiho-triler, za neku tešku životnu dramu, dok zajedno geldamo uvek neku romantičnu komediju.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić – Nikad nije kasno – Intervju – 04.10.2024.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić