Voditeljka iz Bosne zapevala na Grandovoj sceni, Goca Lazarević ostala bez reči: „Nisam te slušala, koliko sam te gledala“

Marijana Soldat Bogojević

Marijana Soldat Bogojević (43) iz Mrkonjić Grada nekada voditeljka, a sada ušesnica emisije „Nikad nije kasno“ očarala je publiku i žiri već prvim pojavljivanjem.

Ona nije mogla ni da nasluti da će se ove godine pojaviti u takmičenju, jer su prijavu za emisiju poslale njena majka i sestra, a da Marijana ništa nije znala.

Marijana Soldat Bogojević

Još od ranog detinjstva zanala je da će se jedng dana baviti muzikom, a već je kao tinejdžerka osvajala brojne nagrade na takmičenjima.

-Kao dete sam bila jako srećna, nemirna, to bar moji kažu, ja se većine svojih netašluka i ne sećam. I u to vreme kada sam bila mala, moji kažu da sam tražila predmete po kući koji su ličili na mikrofin. Pela sam se na stolicu, krevet i simulirala kako pevam – rekla je ona u profilu i dodala:

-Sa 16 godina sam imala prvi javni nastup, u rodnom gradu i tada sam osvojila prvo mesto sa pesmom ‘Branili su našu ljubav’ Zorice Brunclik.

Marijana Soldat Bogojević

Marijana je sedam godina radila kao voditeljka na jednoj radio stanici, a onda se povestila privatnom biznisu i muzici.

-Sada radim privatno, kod kuće se bavim pedikirom i manikirom, a do pre deset godina sam radila kao radio voditelj – kazala je takmičarka u profilu.

Marijana Soldat Bogojević

Udata je, sa suprugom je već godinama u skladom braku, a svoju porodicu smatra najvećim uspehom.

-Imam sina Andreja i supruga Sinišu, on mi kažu da sam jako neozbiljna, volim puno da se smejem, uživam u svakom danu.

Marijana Soldat Bogojević

Kako nije znala da su je majka i sestra prijavile za takmičenje, pevačica je otkrila kako je reagovala kada je dobila poziv za učešće.

-To je bilo veliko iznenađenje za mene, nikada nisam razmišljala ni da se prijavim. Mama mi je govorila da će me prijaviti, a ja to nisam shvatala ozbiljno. Kada sam gledala emisiju, svidela mi se emocija koju imate i svi isijavate jednu lepu energiju – rekla je takmičarka.

Marijana se u prvom krugu predstavila numerom grupe Smak, „Daire“, dok je svojom energijom oduševila sve, a kako je njen nastup izgledao, pogledajte u videu ispod.

Ni žiri nije štedeo komplimente nakon njenog nastupa, a posebno je pažnju publike privukao komentar Goce Lazarević.

-Mare je donela pesmu na svoj način, što je meni prijalo. Imaš jako foničnu boju, za prvi nastup fantastično – rekao je Mare.

-Kao da imaš neki oreol sreće koji širiš oko sebe. Uzbudila si me, nisam mogla ni da te slušam, koliko sam te gledala. Nisam gej stvarno, ja sam ono na slovo p, ali si genijalna – dodala je Goca Lazarević.

-Vidi se koliko uživaš na sceni i kako sve lepo iznosite. Tako divna boja glasa, u visinama, meni se mnogo dopalo. Volela bih da se stvarno bavite muzikom do kraja života – zaključila je Šejla Zonić.

0A0A0535 1


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković