Pevač iz „Zvezda Granda“ jedva ostao živ: „Prikolica mi je prešla preko stomaka“

Untitled design 15

Tokom takmičenja Muharem Hadrović važio je za jednog od najvećih zavodnika, za momka vedrog duha i dobrog vaspitanja, ali malo ko zna da se iza njegovog osmeha krije mnogo toga.

Kako je u nekoliko navrata govorio, kao dečak je bio veoma nestašan, a to ga je jednom prilikom zamalo koštalo glave.

-Baš sam bio nestašan, i u osnovnoj školi pa posle i u srednjoj školi. Jednom prilikom sam ušao u ženski wc, što je bilo strogo zabranjeno i kažnjivo, a tamo je bila pedagogica. Na kraju sam završio kod direktora sa smanjenom ocenom iz vladanja, ali bilo je toga- s osmehom je ispričao Muharem.

d2738b66f1ff44aa33b4fe7d21692983c0ce9c92 768x512 1

Ipak, njegove igrarije su uzele maha te je sa samo šest godina završio u bolnici nakon što je traktor prešao preko njega.

Radeći na njivi sa članovima svoje porodice Hadrović je doživeo nezgodu koju i danas pamti do detalja.

-Tad je bio doživljaj da se voziš na prikolici, a deca kao deca, svi smo hteli da idemo da igramo fudbal, a ne da radimo na njivi. I ja sam slučajno stao na gumu od prikolice, povukao me je traktor i prikolica je prešla preko mog stomaka. Završio sam u bolnici, imao sam hiljadu boja na svom telu, svašta je bilo- prisetio se pevač koji je danas srećan što je njegova priča imala srećan kraj.

905b10c19139096c1705f3255bb668be4b962d72 630x426 1

Inače, Muharem je mnogo puta isticao da je srećan i veoma ponosan što je odrastao na selu.

– Život na selu je fantastičan i svakom bih preporučio. Još dok sam bio mali članovi moje porodice su me uspavljivali sa pesmom „Lov lovio mlad Muharem“ i tu je zapravo krenula moja ljubav prema muzici – otkrio je pevač.

muharem 5 1 630x426 2

Podsetimo, Muharem Hadrović se nedavnop verio, a mnogi su se pitali ko je devojka koja je ukrala srce velikog zavodnika.

Iako je vezu sa svojom lepšom polovinom dugo krio, sada je isplivala fotografija koja je otkrila sve o njegovom ljubavnom statusu.

Hadrovića je osvojila izvesna Sumeja sa kojom planira da stane na ludi kamen.

mugarem hadrovic dev

BONUS VIDEO: Intervju Muharema Hadrovića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/Grand/Instagram,
Autor: J. Jović