Aleksandra Bursać zablistala u venčanici: Pevačica ne skida osmeh sa lica, a tek da vidite mladoženju (FOTO)

ALEKSANDRA BURSAC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 17 ok

Pevački par  Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić venčaće se danas u Novom Sadu.

Aleksandra je proteklu noć provela u društvu sestre Milice i, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, mlada jedva čeka da izgovori sudbonosno „DA“

Aleksandra
bursacaleksandra_official

– Moja sestra ima toliku tremu… Veću nego ja. Mukica (osmeh)… Poželite mi sreću – pozdravila je sve ona putem Instagrama, gde je pokazala i da pojedini gosti stižu avionom iz Crne Gore. 

Sada su su mladenci oglasili na društevnim mrežama, te podelili samo delić atmosfere. Kako se može videti po Instagram Storijima koje su podelili na društevnim mrežama pevač je stigao po mladu, a ona ne skida osmeh sa lica.

aleksandra svadba
bursacaleksandra_official

Aleksandra je zablistala u raskošnoj venčanici u kojoj je izgledala kao iz bajke, dok se mladoženja odlučio sa crno kasično odelo.

Podsetimo, Aleksandra i Stevan su se verili u Diznilendu pre nekoliko meseci. Sekulić je od buduće supruge mlađi 10 godina. 

BONUS VIDEO – Stefan Selulić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: bursacaleksandra_official,
Autor: I.R.