Sin Grandovog pevača u „Zvezdama Granda“: „Čeka da mu javim da li sam prošao“ VIDEO

Sergej Tadić iz Banja Luke izazvao je oštru polemiku među članovima žirija „Zvezda Granda„, uprkos tome što je oduševio sjajnim nastupom, a u razgovoru za Grand otkrio je koji pevač je njegov tata.

Sergej je otkrio kako je doživeo samo glasanje, a priznao je i da mu ovo nije prvi put da bude u velikom Grandovom studiju u kojem je u emisiji „Nikad nije kasno“ nastupao pre tri godine sa ocem.

0A0A0971 ok
Sergej Tadić, foto F.Pavlović

-Moram priznati sa sam očekivao glasove žirija, bar preko tri, pa sada da li će biti pet ili šest nebitno. Drago mi je što je bilo više od tri – priznao je Sergej.

Takmičar je izazvao polemiku među članovima žirija, a Dragan Stojković Bosanac izneo je niz pohvala o pevanju mladog pevača.

-Ne znam šta bih rekao. Nadam se da ću to uraditi dalje kako treba, da će svi biti zadovoljni – rekao je Sergej, a o komentarima žirija ipak je odlulio da se ne izjašnjava.

ZIRI ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA ok 2

-To ne znam stvarno, oni bolje znaju (smeh). Bila mi je dobra trema dok sam pevao, ali izguralo se nekako – dodao je kandidat.

On je na kraju odabrao Cecu Ražnatović za mentora, a sada je otkrio i zbog čega se odlučio baš za nju.

-Gledao sam prethodne sezone i primetio da dobro napreduju njeni kaniddati. Mislim da tu ima napretka i za mene i nadam se da će biti super. Ali kada sam došao nisam baš znao koga bih odabrao. Rekao sam sebi da koga budem u trenutku želeo da odaberem, tako ću i da uradim. Na kraju se to i desilo. Nisam hteo da nagađam ko bi mogao da mi da glasove, a ko ne. Kako je, tako je – objasnio je takmičar.

SERGEJ TADIC 20 GOD. BANJA LUKA 7
Sergej Tadić „Zvezde Granda“

On je otkrio da se inače bavio muzikom, a otkrio je i da mu je ovo drugi pokušaj da zasija u ovom takmičenju.

-Pre nekoliko godina sam prošao audiciju, ali je tada bila korona. Imao sam nekih 16, 17 godina, trema, i nisam smeo da dođem. U međuvremenu je tata Igor Tadić bio na „Nikad nije kasno“, gde je osvojio drugo mesto. Dobio je kasnije i pesmu od Granda. Već sam jednom bio u studiju sa njim i od tada mi se pojavila želja da dođem sam i probam, što sam i učinio ove godine – ispričao je Sergej.

MG 2407

Priznao je i da mu je laknulo kada je video studio.

-To je to, naravno ima promena unutar samog studija, ali ambijent je OK – dodao je Sergej i otkrio šta sada radi njegov otac:

-Tata inače peva, ima svoj bend za svirke, a danas odmara i čeka da mu javim kako je bilo.

IMG 2533 ok

BONUS VIDEO: Sergej Tadić – Zvezde Granda – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: A.Dačić