Nadica Ademov ostala bez dva velika hita koja su završila kod njenih koleginica: „Nisam mogla da verujem da je prodao drugoj“

NADICA ADEMOV PB ZG SNIMANJE 28032024 FOTO MUNJA 188 ok 1 e1713980912546

Nadica Ademov izgradila je ime na estardi i sa samo 27 godina može se pohvaliti sa nekoliko velikih hitova koji su se upisali u anale naše diskografije, ali priznaje da to nije bilo ni malo lako.

Pevačica je imala sreće da je pronašla pesme koje leže njenom glasu i senzibilitetu i koje su pronašle put do srca publike.

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 30 ok

Ipak, Nadica je kao i brojne njene kolege propustila da snimi numere koje su se kasnije proslavile.

 – Pesmu “Savršena laž“ napisao mi je Bane Opačić i ona je postala mega hit. Želela sam da nastavim saradnju sa njim, i nakon te pesme otišla sam po još jednu. Uvežbavala sam je kod kuće i kada sam otišla kod njega da je kupim, on me je sačekao sa vešću da je pesmu već prodao jednoj mojoj koleginici. Nisam mogla da verujem. Rekao mi je da ne brinem i da će mi napisati nešto što će prevazići “Savršenu laž“. Rekla sam mu ako to uradi da je kralj, i to se i desilo, nastao je “Zid plača“– izjavila je Nadica svojevremeno.

44119b277537dbd42e56fc88474c6bd6e5d5c898

Međutim, ovo nije prvi put da joj se desila takva situacija, te je pre izvesnog vremena takođe propustila pesmu koja je postala veliki hit.

– Nikada neću otkriti o kojoj pesmi se radi, ali je postala ogroman hit, i to je bio prvi put. A drugi put sa Banetom, ali ja kažem uvek ko zna zašto je to dobro- tvrdi pevačica.

BONUS VIDEO- Nadica Ademov emotivno o naslednici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić