Sergej Ćetković progovorio o početku karijere, sve se preokrenulo u dva dana: „Prve večeri nikoga nije bilo“

Sergej Cetkovic o novoj godini 1

Pevač Sergej Ćetković sprema se da sa svojom publikom proslavi 25 godina karijere, koja je na iznenađenje mnogih – počela nastupom na koji niko nije došao.

Supruga Kristina, s kojom obeležava 25. godišnjicu braka, sa njihovim devojčicama Lolom i Milom svakako će biti tu, da ga podrži.

SERGEJ CETKOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO MUNJA 23

Na pitanje hoće li šta izvesti specijalno za nju objasnio je kako „još mnogo šta ima da joj kaže“, i otkrio da je za jednu od njegovih najlepših ljubavnih pesama krivac poznati estradni menadžer.

-Čovek kroz karijeru gleda kako da ispriča neke priče. Onda shvati da u nekom trenutku nije rekao ono što bi trebalo da kaže ili nije našao prave reči, nisi bio dovoljno zreo. Onda tražiš prave reči da nekome sa kim provedeš dobar deo svog života i sa kojim nameravaš da ga završiš kažeš: „Hvala“. I, onda se desi, na primer, pesma „Oči nikad ne stare“. Znao sam kako to treba da izgleda, ali ne i kako da sklopim. Desi se onda vožnja sa mojim bivšim menadžerom, a velikim prijateljem, Ganetom Pecikozom, koji je uvek imao anegdota, priča sa svojih putovanja. U nekom trenutku, on izgovara: „Oči nikad ne stare! Stari, oči nikad ne stare“, u smislu koža nam stari, mi starimo fizički, ali taj pogled… Oči uvek ostaju iste. Tu se desilo! Zvao sam ga posle: „Bićeš kum mojoj novoj pesmi, ako se slažeš“. On kaže: „Jarane, samo piši“. To je bila prva, onda kasnije „Ljubav“ i ona koja je sad meni najaktuelnija, pesma „Samo čekaj me“. To je bio moj poklon za 25 godina braka i mislim da i dalje nisam rekao sve – ispričao je Sergej za 24sedam.

Sergej Cetkovic o novoj godini 6

Pevač se osvrnuo i na svoje prve muzičke korake koje je učinio pre ravno četvrt veka.

-Žao mi je što nemam vremena da pišem o nekim svojim sećanjima. Na primer, sada sam se sa Vama setio ovoga, da je moj prvi nastup bio u klubu, odnosno to je bio restoran Auto-moto saveza Podgorice, bilo je pet stolova. Prve večeri nikoga nije bilo, a svirao sam kao da je puno. Druge večeri, ja sam imao nekih 18 godina, 19, došli su moji roditelji da me ispoštuju. Sledeće večeri je već počelo da se puni… Na kraju sam imao ugovor, oko dve godine sam radio tamo, tako da se brzo pročulo da tamo ima neki mali koji dobro peva… – dodao je Sergej za pomenuti portal.

SERGEJ CETKOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO MUNJA 23 ok

Pevač je priznao i da pamti trenutak kada je shvatio da je postao popularan.

-Imam potpuno drugačiji odnos prema popularnosti, tome ko sam, šta sam. To me nikad nije podiglo. Možda na početku, jednom mi je samo zasmetalo na nekom od koncarata, ovo pričam prvi put, da sam u nekom društvu više izvođača. Neki klinci su došli da uzmu autogram i uzeli su od svih, samo nisu od mene. Stajao sam sa strane ovako, kao… Poraz. I to je trajalo nekih 15 minuta, dok nisam porazgovarao sa samim sobom, rekao: „Ej… Šta? – rekao je pevač.

sergej cetkovic

Podsetimo, Sergej i Kristina uskoro proslavljaju 25 godina divnog braka u kojem imaju ćerke Lolu i Milu, a pevač je o važnosti svog emotivnog izbora govorio za Grand.

-U susret tome želim puno novih koncerarta, pesama, video spotova i svega što je publika navikla od mene. Najpre 25 godina braka. To mi je na prvom mestu, a onda sledi i 25 godina karijere. To je odgovor za sve koji se pitaju da li iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Otkako sam upoznao svoju suprugu tad mi je krenula i karijera – ispričao je Sergej za Grand.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić