Takmičarevo umetničko ime diglo buru u „Zvezdama Granda“, sad otkrio istinu: „U svetu muzike me tako poznaju“ VIDEO

Andrija Vorteks je svojim prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ oduševio je žiri i odabrao Anu Bekutu za mentora.

Uzbuđen, ali i ponosan što je sve prošlo i bolje nego što je zamišljao, Andrija je pred Grandovim kamerama podelio svoje impresije nakon što je probio led u najgledanijem muzičkom šouu.

-Osećam se fantastično, stvarno je bilo lepo, odlično iskustvo. Neverovatan osećaj je na bini, hvala puno onima koji su glasali, a potrudiću se da sledeći put dobijem glasove i od onih od kojih nisam – rekao je Andrija.

0A0A0636

Prava pometnja nastala je zbog njegovog umetničkog imena, Andrija Vorteks, a sada je konačno objasnio o čemu je reč.

-Vidim da su to baš dosta komentarisali. To je ime mog benda, „Vorteks bend“ je u pitanju i u muzičkom svetu me svi znaju kao Andriju Vorteksa, a ne kao Andriju Veličkovića. Ime bendu smo dali kolega i ja koji smo zajedno u sve to krenuli i sada radimo već par godina – objasnio je takmičar.

0A0A0645

Andrija je za Grand otkrio i zbog čega je izabrao Anu Bekutu za svog mentora.

-Mislim da će mi ona davati dobre savete i da će mi prijati rad sa njom, dala mi je lepe sugestije – istakao je Andrija.

0A0A0641

Podršku u bekstejdžu mu je pružila prošlogodišnja finalistkinja Jelena Prole, a sada je otkrio otkud baš ona tu.

-Pomogla mi je dosta. Radio sam sa njom, slušao njene savete i pozvao sam je s obzirom da je bila u finalu prošle sezone. Rekla mi je da budem sav svoj, opušten, vežbali smo dosta. Mislim da mi je dobre savete dala i da se na kraju ispostavilo da je dobar rezultat – zaključio je mladi pevač.

BONUS VIDEO: Andrija Vorteks – Zvezde Granda – Prvi krug

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / L.Cvetković,
Autor: K. Marković / A. Dačić