INTERVJU Milica Jokić otkrila ko je najstroži član žirija u „Zvezdama Granda“ VIDEO

Milica Jokić u razgovoru za Grand otkrila je kako je provela leto, planove za naredni period, a dotakla se i „Zvezda Granda“.

Pevačica je otkrila da tokom leta nije imala puno prilike za odmor, jer je posao bio izuzetno dinamičan. Uprkos tome, Milica se ne žali i svesna je da njen posao nosi sa sobom i naporan rad.

milica jokic u soku zbog voditelja 2

-Evo konačno, što se kaže, nova tura, nova avantura. Kraj septembra, kreću sva snimanja. Iskreno, nedostajalo mi je sve, ja sam poznata po tome da volim da gostujem u emisijama. U suštini ima svašta novo, bilo je jako radno, nove pesme – započela je ona, pa dodala:

Nisam išla nigde da odmaram, nisam stigla, bilo je baš radno. Ne žalim se, to je moj posao. Pevačima je najveća sezona leti, tako da sam zadovoljna i srećna, samo nek se radi, a biće vremena kada će da se odmara.

Ovako je Milica Jokic izgledala u nekim novim klincima

Pitali smo Milicu Jokić koga bi izabrala za mentora kada bi se danas takmičila u „Zvezdama Granda“ a ona nije krila da bi izbor bio veoma težak.

-To je jako teško pitanje, zato što sve članove žirija obožavam privatno i poznajem ih sve lično. Cecu bih izabrala – rekla je ona, a zatim otkrila ko je po njenom mišljenju najstrožiji:

-Bosanac je možda najstrožiji. I kada sam se ja takmičila, svi su imali dobronamerne savete, ali on je to umeo da kaže nekako na svoj način i da kaže malo opširnije.

milica jokic 9 ok

Nedavno je bila član žirija u popularnoj emisiji „Nikad nije kasno„, a posebno joj je značilo to što je u toj ulozi bila zajedno sa Cecom Ražnatović.

-Nisam znala da će biti ona, oduševila sam se kad sam videla, rekla sam „Ju, ja sa Cecom u žiriju“, ona je bila u fazonu „Ma, Milice opušteno, opusti se skroz“. Cecu stvarno obožavam – objasnila je Jokićeva.

CECA I MILICA JOKIC NNK SNIMANJE 03042024 FOTO MUNJA 2

Za kraj, podelila je i koliko joj je Žika Jakšić pomogao ukarijeri svojim dragocenim i dobronamernim savetima.

-Žika je car, njega obožavam i znam ga dugi niz godina. To je jedan čovek koji je meni dao mnogo saveta kako da se ponašam u životu i meni to stalno stoji u malom mozgu – rekla je ona, a na pitanje da li može da otkrije neki savet sa osmehom je odgovorila:

-Ima ih mnogo, ne mogu sada konkretno da se setim, ali u trenutku kada se nešto dogodi, ja se tačno setim šta je on rekao i to tako uradim i primenim.

BONUS VIDEO: Milica Jokić i Gabrijela Pejčev – Splet pesama – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković