Haris i Melina ponovo na sudu nakon razvoda, ovo je razlog

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 04042024 FOTO FILIP 3 1

Haris Džinović razveo se od supruge Meline Džinović 28. marta ove godine, ali je sudski spor povodom podele imovine još uvek u toku.

Pevač se tako danas u prepodnevnim satima pojavio u sudnici kako bi najverovatnije nastavio proces u borbi za vilu na Dedinju, prenose domaći mediji.

FOTO IVAN V. MELINA DZ

Haris je došao u Prvi osnovni sud bez advokata, delovao je ozbiljno i nije davao izjave. Džinović je standardno nosio šešir, a imao je košulju, crne pantalone i patike, pišu dalje domaći mediji.

Međutim, njegova bivša supruga se nije pojavila na sudu, kao ni tokom procesa razvoda kada je poslala samo advokata.

melina i haris

Inače, Haris je nedavno istakao da je spreman na novu ljubav, iako ima određene zahteve.

-Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav – rekao je on za „Prvu“.

BONUS VIDEO – Haris Džinović o razvodu


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.