Svi bruje o razvodu Milana Kalinića: Glumac stavio tačku na ljubav nakon 18 godina

kalinic milan

Glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, tvrde domaći mediji.

Popularni glumac i voditelj i lepa Sandra u braku su od 2006. godine, a roditelji su dvoje dece, ćerke Tee i sina Vuka.

milan kalinic zena
Instagram/milankalinic

Kalinić se, navodno, iselio iz njihovog zajedničkog stana u kom je do sada živela cela porodica. Glumac se sada oglasio za medije ovim povodom i kratko poručio:

-Nemam komentar, nemam nikakav komentar- rekao je on, a prenosi Kurir.

milan kalinic mag

Podsetimo, Milan je jednom prilikom za Grand govorio o ljubavi sa Sandrom, a tada niko nije mogao ni da nasluti da će uslediti krah ljubavi.

– Nema osobe, ajde muškarci, ne bi sigurno pričali meni jer sam joj muž, ali interesantno je kako svaka žena, žene koje fenomenalno izgledaju, kako se oduševljavaju i dive mojoj ženi. Ali meni to ne treba niko da kaže, ja gde god da se pojavim sa Sandrom, koliko god tu ima prelepih žena, moja Sandra je ili najlepša ili među dve, tri najlepše, ja sam subjektivan, stvarno je tako. Što je starija sve bolje izgleda. Mislim, ni ja nisam loš, imam 50 godina. Držimo do sebe. Ljudi kroz ceo život treba i fizički da se sviđaju jedno drugom, ne treba da se unakaziš. To su sve sitnice koje se sklapaju i koje mogu da dovedu do negativnih ili pozitivnih stvari. U našem slučaju su pozitivne – rekao je Milan svojevremeno za Grand.

BONUS VIDEO – Haris Džinović o razvodu


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Grand/Instagram,
Autor: A.M.