Najtužniji nastup u istoriji takmičenja: Sudbina ovog pevača je rasplakala Srbiju i region VIDEO

Emisija „Nikad nije kasno“ je za deset godina postajanja mnogo puta izazvala lavinu emocija, ipak zbog sudbine jednog takmičara ceo region je bio u suzama.

Životna priča pevača i samohranog oca Saše Janjića i njegov nastup sa sinom rasplakao je i žiri, i publiku u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Screenshot 2024 09 29 165827

Saša je u emisiji rekao da je 16 godina samohrani otac i da ga je žena ostavila kada je njegov mlađi sin Srećko imao samo sedam meseci, dok je stariji Danilo imao dve godine.

Pevač je tada ispričao da se kroz život sam borio za svoje sinove, ali mlađi sin nikako nije mogao da se pomiri sa iznenadnim odlaskom žene koja ga je rodila, te je godinama postavljao isto pitanje: „Zašto je to uradila?!“

suze u nikad nije kasno
Najtužniji nastup u „Nikad nije kasno“ rasplakao čitav region

Saši su sinovi tokom takmičenja bili najvernija publika i podrška dok se on na Grandovoj sceni borio za svoje mesto na estradi, a zajedničkim snagama su u emisiji otpevali pesmu Šabana Šaulića „Majko, sve ti opraštam“ koja je rasplakala sve u studiju.

Upravo ovom numerom Janjići su poslali poruku da su bivšoj supruzi i majci oprostili što ih je napustila, što je rasplakalo čitav region.

ipiccy imagezika place suze

Ovo mi je prvi nastup i sve vreme sam razmišljao o majci. Emotivan sam previše, sudržavao sam se da ne zaplačem- rekao je tada Srećko i priznao da je u kontaktu sa majkom, ali da to ipak nije to.

Tokom njihovog nastupa ceo studio je bio u suzama, plakala je publika, plakao je Žika Jakšić, a najviše članica žirija Lejla Piljević koja nije mogla da zaustavi suze.

sasa janjic najemotivniji nastup

Skoro nismo imali emotivniji nastup, a u prilog tome govore i Lejline suze- rekla je Dragana Katić, dok je Lejla rekla da ju je dirnula njihova životna priča i pesma.

-Čestitam i na interpretaciji i na hrabrosti da otpevate ovu pesmu-dodala je Dragana.

BONU VIDEO: Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić