5 najboljih nastupa iz takmičenja, jedan ima čak 17 miliona (VIDEO)

 najbolji nastupi nikad nije kasno

Emisija „Nikad nije kasno“ koja pruža šansu novu šansu talentovanim pevačkim veteranima, startovala je pre tačno deset godina i dalje obara sve rekorde gledanosti.

Kroz muzičko takmičenje prodefilovalo je mnogo pevačkih nada u poznim godinama, a neki su čak uspeli da postanu velike zvezde zahvaljujući svom talentu i šansi koja im je pružena u Grandu.

ORKESTAR NNK NNK SNIMANJE 11092024 FOTO MUNJA 1 ok 1

Pre deset godina uz takmičenje je pokrenut i Jutjub kanal na kom se nalaze svi nastupi pevača. Upravo ova video platforma danas beleži skoro pola miliona pratilaca, a da li znate koji nastupi su najpopularniji?!

Mi ćemo da vam otkrijemo kog takmičara je publika najviše gledala kroz jubilarnih deset sezona takmičenja.

Ubedljivo prvo mesto zauzima Nihada Kapetanović koja sa pesmom „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ ima čak 17 miliona pregleda na Jutjubu.

Publika je uživala uz Hristosa Elenidisa Rusa, te njegov nastup iz takmičenja broji čak 11 miliona pregleda na popularnoj platformi.

Njegov snimak i numera „Strose to stroma su gia dio“ nalazi se na drugom mestu najgledanijih snimaka iz takmičenja.

Radenko Bilić Miki nalazi se na trećem mestu najpopularnijih takmičara. Njegov nastup iz „Nikad nije kasno“ pogledalo je takođe 11 miliona ljudi.

On se u takmičenju predstavio pesmom „Dajte mi da živim“ Mitra Mirića i jedna je od slušanijih numera koje su otpevane u popularnom šouu Žike Jakšića.

Svaki nastup Stanoja Stankovića Kaleta iz takmičenja bio je izuzetno popularan na Jutjubu, ali jedan se posebno izdvojio.

Kada je Kale otpevao hit „Imaš li malo ljubavi za mene“ njegov snimak postao je viralan na društvenim mrežama i dugo je bio na prvoj poziciji na Jutjubu.

Danas njegov nastup iz takmičenja veterana broji 10 miliona pregleda i nalazi se na četvrtom mestu najpopularnijih snimaka.

Interesantno je da je još jedan nastup Nihade Kapetanović ušao u 5 najboljih iz takmičenja.

Pored pesme „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ i njeno izvođenje numere „Svako traži novu ljubav“ beleži veliko interesovanje publike.

Čak 9,8 miliona pregleda ima njen nastup koji se nalazi na petoj pozici najgledanijih snimaka iz „Nikad nije kasno.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić