Uroš Živković se pridružio Priji na koncertu u Minhenu, a njihovo izvođenje čuvenog hita tera suze na oči VIDEO

Aleksandra Prijović sinoć je održala još jedan u nizu koncerata u okviru turneje od „Istoka do zapada“ koji je priredila publici u Minhenu.

Prija je postavila standard kada je u pitanju provod na njenim koncertima, zbog čega se i za sinoćni spektakl tražila karta više.

image00005 2

Nizali su se stari i novi hitovi mlade zvezde uz koje je publika skakala, pevala i pustila po koju suzu, a pravo iznenađenje usledilo je kada se na bini pojavio Uroš Živković.

image00009

Prija i Uroš su priredili pravu magiju kada su zapevali numeru „Jorgovani“, što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

image00004 5

Rekla sam već koliko te volim i poštujem i kakav si brat. Znaš da se uvek radujem tvojim uspesima, pesmama i jako se radujem što si večeras ovde– pozdravila je kolegu Aleksandra na čemu se Živković zahvalio.

image00007 3

Tokom višečasovnog spektakla, Prijovićka je upotpunila srca naših ljudi koji su željno iščekivali ovakav spektakl koji će se sigurno dugo pamtiti.

image00002 7

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Privatna arhiva Aleksandra Prijović,
Autor: S. Čumić