„Tu su paravani, nema klanova i prepisivanja“: Voja Nedeljković otkrio tajnu nove sezone „Zvezda Granda“ VIDEO

U susret 18. sezoni najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“ voditelj, a sada i moderator Voja Nedeljković otkrio je koje novine je Saša Popović uneo u šou.

Voja je istakao da mu nova uloga sudije prija, ali i da je jako zahtevna, a otkrio je i kako se njem dopada izmena ali i kako je žiri najgledanijeg muzičkog šoua reagovao na promene.

VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA 8 ok 2

-Ove godine mi je najinteresantnije to što je Popović smislio da postoje paravani i članovi žirija ne mogu da prepisuju jedan od drugoga. Nema tih klanova koji ponekad inače zavladaju u emisiji, nego svako glasa za sebe. Sad imamo po prvi put priliku da vidimo da nisu oni baš tako unisoni kao u ranijim emisijama. I da ima ‘nekome se sviđa, a neko je protiv’, a ima i onih neutralnih. Onda vidiš da je to jako teška stvar – rekao je Voja u intervjuu za Grand i nastavio:

Svako od te dece ima pravo na šansu, na 15 minuta slave, tu ima devojčica i dečaka koji imaju 17, 18, 19 godina, ali i ovih malo starijih sa 20 i nešto. Sa druge strane moram da ispoštujem i to što Ana vodi emisiju, i da imamo Milana koji je u bekstejdžu kao ja ranijih godina… Sve u svemu, neki put me malo orosi znoj, ali moramo da napravimo da to ima smisla.

VOJA N MILAN MITROVIC ANA SEVIC ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA 2 ok

Voditelj je otkrio i da li će u novoj sezoni biti još nekih novina i iznenađenja i za gledaoce i za žiri.

Uvek ima nekih iznenađenja i mislim da će se nešto promeniti u drugom krugu, kada budu već imali svoje mentore, ali otom-potom. To čekamo Saleta da nam kaže šta ćemo i kako da guramo. Mnogo je zanimljivije i dinamičnije sada i sviđa mi se ovo što oni imaju prava na panik taster, ne, za i da budu neutralni– rekao je voditelj.

IMG 2533 ok

Nakon snimljenih nekoliko epizoda koje startuju ove subote, Voja je otkrio i kako je žiri reagovao na nove pevačke nade, ali i na promene.

Bosanac je nekako čini mi se najviše Švajcarac. On je neutralan, neće da se zamera, ni da daje ni panik, a da da nekome glas, teško, jer on izbegava radne obaveze da dobije nove đake (smeh), da se sad on muči sa time. Šalu na stranu, to je jedna sjajna ekipa ljudi koja funkcioniše i nije slučajno da je to ubedljivo najgledanija emisija, i to godinama, što je zaista nemoguća misija da sa ovakvim formatom zakucavaš rejtinge svake subote na nacionalnim televizijama u regionu, u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji– zaključio je Voja,a ceo interju pogledajte u videu na početku teksta.

ZIRI ZG SNIMANJE 23092024 FOTO MUNJA ok 1 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ: