Gazi petu deceniju, a izgleda kao bomba, nećete verovati koliko godina puni Nataša Bekvalac

NATA
Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac svake godine ima tradiciju da rođendansku nedelju proslavi sa sestrom Kristinom sa kojom ode na putovanje, a tako je i ove godine.

natasa bekvalac ig
Instagram/bekvalceva

Naime, ona danas prolavlja svoj 44. rođendan, a mnogi komentarišu da barbika iz Novog Sada izgleda nikada bolje.

Nataša je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa aerodroma sa sestrom Kristinom i njihovim ćerkama, Hanom i Petrom.

Natasa Bekvalac hitno otputovala u Pariz
Instagram/bekvalceva

Pored fotografije koja je nastala sada, objavile su i fotografiju staru 10 godina, iz 2014. godine, a razlika je vidljiva na njihovim ćerkama koje su sada odrasle i veoma liče na svoje majke.

Podsetimo, Nataša godinama unazad organizuje rođendansko putovanje po različitim svetskim destinacijama, od Toskane, Monaka, Mikonosa i mnogih drugih destinacija.

Podsetimo, Nataša je jednom prilikom progovorila o odgajanju svojih naslednica, Hane i Katje i istakla da je teško biti samohrani roditelj.

– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored – rekla je nedavno Nataša, a prenosi Blic.


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/bekvalceva,
Autor: A.M.