Otkrivamo šta je studirala Dragana Katić: „Majka se godinama protivila“

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 5 ok e1724945214578

Poznata voditeljka Dragana Katić koja godinama unazad osvaja publiku svojim profesionalizmom, jednom prilikom je otkrila da je njena ljubav prema televiziji bila presudna za karijeru, uprkos majčinom savetu da završi fakultet.

Njena majka imala je sasvim suprotne želje za svoju ćerku i zamišljala je da njena mezimica vodi miran život daleko od kamera.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 23022024 FOTO MUNJA 34 ok

Uprkos izazovima, Dragana je sledila svoj instinkt, posvetila se karijeri u medijima i postala jedno od omiljenih lica na malim ekranima.

-Majka je smatrala da treba da završim fakultet, da diplomiram književnost, da budem profesor srpskog jezika, da predajem, imam porodicu i vodim smiren, uobičajan život. To je bila njena želja i godinama se protivila. Bila je sigurna da ću ja to da ostvarim. Ja sam bila uporna u svojim željama, jer sam to želela od svojih 6, 7 godina. Prvu priredbu, kada sam imala 7 godina, kod učiteljice, morala sam ja da vodim i tada sam odgurnula sve oko sebe i rekla da moram to da radim. Bog mi je, eto, uslišio želju, a ja sam se trudila i radila na tome – opisala je jednom prilikom voditeljka.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 47 ok

BONUS VIDEO: Dragana Katić intervju – Nova sezona -Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram,
Autor: K. Marković