„Volela bih da mi Tea napiše pesmu“: Katarina Grujić progovorila o sardnji sa koleginicom, pa otkrila sa kim će biti sledeći duet

KATARINA GRUJIC ZGS SNIMANJE 03042024 FOTO FILIP 10 OK

Tea Tairović sinoć je održala još jedan koncert u Beogradu, a njena koleginica Katarina Grujić stigla je u Štark Arenu da je podrži i uživa u njenim pesmama.

Katarina Grujić je pred kamerama otkrila da, iako je bolesna, nije želela da propusti koncert koleginice.

image 15 26

– Bolesna sam došla na koncert da uživam u Teinom uspehu i njenim pesmama koje verujem da svi slušaju. Omiljena njena pesma mi je „Dva i dva“ – rekla je ona i dodala:

-Volela bih da mi Tea napiše tekst za neku pesmu, mislim da je pogodila Sekin stil sa ovom pesmom što joj je uradila. Nisam razmišljala duet sa njom, jer najavljujem uvek sa mojom kumom Andreanom Čekić, ali nikako da nađemo pesmu koja nam se dopada. Eto, možda nam baš Tea napiše neku duetsku pesmu kada prođe sve oko koncerata.

KATARINA GRUJIC NNK SNIMANJE 18102023 FOTO MUNJA 37 ok

BONUS VIDEO: Katarina Grujić – Intervju pred Tein koncert

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Z.K.Munja / Grand,
Autor: K. Marković