Za ovu ZVEZDU GRANDA kažu da je hodajuća bomba, a na početku takmičenja je bila neprepoznatljiva (FOTO)

ipiccy image 19 2

Beta Sudar, finalistkinja „Zvezda Granda“, danas važi za najzgodniju kandidatkinju, a malo ko zna da je tokom takmičenja je prošla kroz značajnu transformaciju.

Već od samog početka takmičenja Beta je isticala da joj je cilj bio da iz kruga u krug smrša i postigne željenu figuru, što je uz posvećenost i uspela.

image 15 24

Njena promena nije prošla nezapaženo, a publika je sa svakim novim nastupom primećivala njen napredak, kako u glasu, tako i u izgledu.

Na fotografijama sa početka takmičenja, u poređenju sa onima snimljenim pred sam kraj, jasno se vidi velika razlika u izgledu Bete Sudar.

image 15 25

Njena posvećenost, trud i volja doneli su vidljive rezultate zbog kojih su je kasnije i nazvali najlepšom i najzgodnijom takmičarkom u „Zvezdama Granda“.

Jednom prilikom beta je otvoreno govorila o transformaciji koju je tokom tamkmičenja i napravila.

BETA SUDAR ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 20 ok 1

-U prvoj emisiji sam bila sa osam kilograma više, sad sam ih skinula i otprilike bih tu negde stala. Zacrtala sam, svaki put kad prođem krug, dve kile manje i ide sve lakše. Ako dođem do finala, valjda ću imati 50 kilograma – poručila je i otkrila da se nije izgladnjivala zarad izgleda.

-Svakako trening, bez teretane nema ništa i zdrava ishrana. Pod zdravu ishranu, naravno svi sebi priuštimo „fast-food“ i štetnije namirnice, ali više se fokusirati na zdravije salate i slično –rekla je Beta tada.

JULIJA PETROVIC I BETA SUDAR ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 7 ok

BONUS VIDEO: Beta Sudar otkrila kako joj se udvaraju momci nakon ZG

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković