Ovo nijednoj zvezdi Granda nije uspelo, Šejla Zonić za samo 1 dan oborila rekord

SEJLA ZONIC ZG FOTO FILIP 8 ok 1 e1722365596544

Pobednica „Zvezda Granda“, Šejla Zonić juče je objavila svoju prvu pesmu pod nazivom „Dert“.

Šejla je za samo nekoliko sati od objavljivanja svoje numere dospela apsolutni lider Jutjub trendinga u regionu, što predstavlja ogroman uspeh za mladu nadu Granda.

image 15 14

Njena pesma je brzo osvojila publiku i izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Fanovi su je masovno delili na društvenim mrežama, a broj pregleda je rastao brzinom svetlosti.

Osim što ju je otpevala, mlada zvezda se potpusuje i kao tekstopisac, i kao kompozitor pesme, sa kojom je odlučila da se predstavi nakon takmičenja.

SEJLA ZONIC ZG FOTO MUNJA 5 ok

Numera osvaja srca pubike, pa je tako u Bosni i Hercegovini u trendingu na oosmom mestu, a u ostaalim državama regiona pri samom vrhu.

Podsetimo, Šejla se pred samu premijeru pesme oglasila za Grand i otkrila kako je kao autor uspela da spoji tradicionalnu i modernu muziku.

-Pesma je satkana od moderne elektronske pop muzike i zvuka instrumenta saza, upotpunjena pevačkom melodijskom linijom, koja je obogaćena tradicionalnim melizmima, što upravo daje jedan savremen autentičan zvuk koji spaja tradicionalno i savremeno. Saz je poseban začin u pesmi, a svojom sjajnom umetnošću upotpunio ju je Mladen Pecović – sa ponosom ističe Šejla, ne krijući radost zbog pozitivnih komentara, koje je dobila kao kompletan autor, dodajući da aranžman, miks i mastering potpisuje Marko Gluhaković, dok je njen taletntovani suprug Armin režirao spot.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić iskreno: „I sebe sam zbunila“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / You Tube,
Autor: Grand