Ništa lepše danas nećete videti: Sanja Kužet podelila sliku sa sinom Vukom, ovako uživaju (FOTO)

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 09102023 FOTO MUNJA 15 ok

Iako mnogima nedostaje kraj malih ekrana, voditeljka Sanja Kužet uživa u najlepšim danima majčinstva.

Od kada je 2. jula na svet donela sina Vuka, Sanja blista od sreće, a njihove zajedničke momente neretko deli na društvenim mrežama.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 26 ok

Svaka fotografija koju šarmantna voditeljka objavi topi i najtvrđa srca, a nova objava najbolje pokazuje kako Sanja provodi slobodno vreme sa najmlađim naslednikom.

– Uža porodica. Preostali deo je na radnim zadacima – napisala je voditeljka u opisu fotografije na kojoj u plavoj haljini sedi na klupi dok je Vuk nalazi pored nje u kolicima za bebe.

Sanja Kuzet 1
Instagram/sanja_kuzet

Podsetimo, nedavno je počelo snimanje 18. sezone najgledanijeg takmičarskog talent-šou programa „Zvezde Granda“, a Sanja se tada pojavila na Košutnjaku i iznenadila kolege. Ona je tada izjavila da je došla da im poželi sreću u novoj sezoni.

– Dobro sam hvala na pitanju. Došla sam samo da se javim ekipi, da ih izgrlim i da ih pozdravim sve – rekla je Sanja za Grand.

Ona je prošlog vikenda pokazala da uživa u danima sa Vukom, ali i da se ne odriče treninga i zdravih stilova života.

image 14 3

-Moj prvi trening nakon dva i po meseca od carskog reza – naglasila je Sanja u objavi koju je tada postavila na svoje mreže, i na kojoj se videlo da je vidno raspoložena za vežbanje.

BONUS VIDEO: Sanja Kužet- Stajlinzi koje morate da iskopirate

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja /Instagram/sanja_kuzet,
Autor: I.R.