„Zaspala sam u dnevnoj sobi, a on me je odneo u krevet“: Jelisaveta Orašanin je pre Teodosića ljubila ovog popularnog glumca

Screenshot 2024 09 18 170111

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u skladnom su braku već godinama.

Pre braka sa Milošem, Jelisaveta je pet godina bila u ljubavi sa kolegom Vukom Kostićem, a mnogi su sumnjali da je upravo zbog Teodosića raskinula ovu vezu.

– Srećan sam zbog nje, mi smo prijatelji na prvom mestu, toliko vremena smo proveli zajedno. Oni su slobodni ljudi, ovo je slobodna zemlja – jedino je što je Vuk jednom prilikom rekao na tu temu.

Jelisaveta je u tom periodu izgledala dosta drugačije, uživala je sa Vukom u pecanju i važili su za izuzetno skroman par.

Oni su tokom najveće ljubavi dali zajednički intervju u kojem su otkrili detalje svog odnosa.

Novinar im je tom prilikom postavio pitanje: “ Može li romantični gest ili skupoceni poklon da zameni pažnju u vezi ii da li vam se ikada desilo da je neki partner u prošlosti pokušao da vas kupi takvim stvarima?“, a evo kako su oni odgovorili:

-Nisam imao takva iskustva. Mislima da nisam najbolji sagovornik da polemišem o konstantnim pažnjama i povremenim formalnim izrazima ljubavi – rekao je Vuk, a zatim Jelisaveta:

-Sve skupocene poklone i romantične gestove dala bih za konstantnu pažnju. Formalnost prezirem.

Jelisaveta je tada otkrila čime ju je Kostić osvojio.

Baš pre neko veče zaspala sam u dnevnoj sobi, a on me je odneo u krevet – rekla je tada ona.

– Iznenadim je kada joj po povratku kući kažem da je volim, kao i svakodnevnom pažnjom. Bitno je da su ti trenuci spontani i iskreni – istakao je Vuk.

BONUS VIDEO: Ilda Šaulić Paparazzo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Instagram,
Autor: K. Marković