„Prošlo je mnogo godina“ Nakon učešća u „Zvezdama Granda“, Ivana Savović otvorila dušu: „Bila sam potencijal“ VIDEO

Ivana Savović (43) iz Podgorice koja je poreklom sa Kosova i Metohije iznenadila je publiku šoua „Nikad nije kasno“ kada je otkrila da je pre dve decenije bila na korak od toga da zapeva u „Zvezdama Granda„.

Takmičarka je u razgovoru za Grand otkrila ko joj je danas najveća podrška, a priznala je i da je bila u najužem izboru pre mnogo vremena, kada je dalje prošao Bane Mojićević koji je kasnije i trijumfovao.

0A0A0297

-Nekada davno sam se bavila pevanjem i učestvovala u prvoj sezoni „Zvezda Granda“ kada je Bane Mojićević pobedio – rekla je Ivana i potom objasnila kako je zapravo izgledalo njeno učešće u najgledanijem regionalnom muzičkom takmičenju.

-Tada sam stigla do užeg kruga audicija u Hotelu Jugoslavija. Međutim, oformila sam porodicu i nisam mogla sve to da povežem. Sada je prošlo toliko godina, a ljubav prema muzici u meni nikada nije umrla. To mi je uvek bila neostvarena želja koju sam želela da ispunim. Prijavila sam se u „Nikada nije kasno“ i presrećna sam – priznala je Ivana.

IMG 1005

Takmičarka je otkrila i da je bila prepoznata kao muzički talenat pre dve decenije, što joj i danas imponuje.

-U to vreme sam učestvovala na audiciji u Čačku, i koliko se sećam nas petoro je prošlo u sledeći krug. Znači bila sam potencijal. Tamo se kasnije moje učešće završilo – istakla je ona i dodala da poznaje i pobednika te sezone.

Njeno najveće blago svakako su deca i ponosno je istakla da ih im atorje za koje je jako vezana.

-Nekako život brzo prolazi, prosto ne mogu da verujem da su već porasli. Lakše mi je nekako bilo dok su bili manji nego sad u pubertetu. Ali uglavnom, sve to život nosi – dodala je Ivana.

IVANA SAVOVIC 43 GOD. PODGORICA 14

Ona ne skriva oduševljenje što jedna od njenih ćerki, koja joj je bila i podrška u prvoj emisiji, korača njenim stopama.

-Ona živi moje snove. Kao mlađa je počela da gradi sebe na društvenim mrežama i prvnestvenoi TikToku. To je njihovo vreme. Krenuće i ona u muzičke vode, pripremamo se polako i nas dve smo jedna drugoj najveća podrška – pohvalila se Ivana i potom otkrila da li je i sama aktivna na mrežama:

-Neću postati tiktokerka, ali pružam joj podršku u svemu. Ja neću postati tiktokerka, to je već njihovo vreme danas. Nemam ni fejsbuk, ali ga moram otvoriti pod hitno. Inače sam više na Instagramu.

IMG 1039

Ona je ispričala i za šta po njenom mišljenju nikada nije kasno.

-Dok čovek ima želju i volju nikada ni za šta nije kasno. To kažem iz iskustva. Ljudi treba da veruju u svoje snove i da rade na tome. Ja sam tuipičan primer, jer 20 godina nisam pevala, a onda sam rešila i skoro dve godine sam radila na sebi i vežbala kod kuće i prijavila sam se. Neko me je čuo i presrećna sam jer sam iz sobe došla u veliki sutudio – zaključila je Ivana.

BONUS VIDEO: Ivana Savović – „Gde si dušo, gde si rano“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: A.Dačić