„Moji su nagrabusili“: Đorđe David otkrio koje promene je Saša Popović napravio u „Zvezdama Granda“: „Krenulo je zakuvavanje“

Đorđe David je na prvo snimanje nove sezone ‘Zvezda Granda‘ stigao spremniji nego ikada.

S obzirom na loše vremenske uslove, Đorđe je prvo podelio svoje utiske o tome kako se oseća po ovakvom danu.

-Svuda sam išao. Išao sam i kod ginekologa, jajnike smo pregledali. Zdrav sam kao devojčica – našalio se roker na samom početku razgovora.

đorđe david

Đorđe je istakao da jedva čeka da krene snimanje, a priznao je i da je učestvovao u pripremi novog serijala.

-Kao i uvek, jedva čekam da krene priča. Imao sam tu čast da budem na aducijama u Sarajevu, Mostaru i Skopju i mogu da kažem da će ove sezone da bude ozbiljno zakuvavanje ponovo. Biće još oštrije nego – rekao je on.

FILP7010

Iako će biti novih izazova, on će svakako ostati prepoznatljiv po svom stilu i ponašanju, te će maksimalno posvetiti svoje vreme kandidatima.

-Neću ništa promeniti. I dalje idem srcem, bez obzira čiji su kandidati u pitanju. Moji su nagrabusili, zato što će raditi najviše u odnosu na sve druge mentore. Ja drugačije ne umem, to je krst koji sam ja stavio i mislim da to treba tako da bude – istakao je David.

FILP7007

Za Grand otkrio je i da li zna za promene koje je Saša Popović napravio u novoj sezoni.

-Nemam pojma ništa, evo sada ću da uđem unutra, a ono što nam je Sale spremio, ja samo mogu da pretpostavim. Ništa ne znam, ni da li se nešto promenilo kada je u pitanju izlazak kandidata. Da li nisu iz rupe, da li imamo ograde, videćemo sve – rekao je Đorđe.

FILP7005 1

Otkrio je i da li se čuo i viđao sa ostalim članovima žirija tokom leta, što je dodatno povećalo njihovu uzbuđenost za novu sezonu.

-Naravno da smo se dopisivali svi između sebe, održavamo kontakt. Kada je situacija da se pomogne, onda se pomogne. Otprilike smo znali ko se gde nalazi, pa ako smo u prolazu, taj koji je tu, on je častio. Bosanac je prednjačio u Konjicu – ispričao je roker.

FILP7009

Kako se u medijima polemiše o zdravstvenom stanju kreativnog direktora „Granda“, Đorđe David otkrio je kako se oseća i zašto Popović neće prisustvovati snimanju prve emisije.

-Saletovo zdravstveno stanje je trenutno takvo da se on neće pojaviti danas, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe. On je celu sezonu pripremio maestralno, sve audicije je odradio. Tako da, očekujem da se vrlo brzo pojavi ovde sa nama – rekao je on, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović stigla na prvo snimanje: „Radujem se“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković