„Živeo sam bedno! Sve što zaradim donosio sam mami“: Teška životna priča pevača Tahira Ćehajića

Screenshot 2024 09 13 181009
Tahir Ćehajić

Pevač Tahir Ćehajić rastužio je sve, čak i rasplakao žiri svojom teškom životnom pričom koju je podelio tokom učešća u emisiji „Nikad nije kasno“.

Iako danas uživa u svemu u čemu je kao dete oskudevao i maštao, često se priseća teških trenutaka iz mladosti kada nije imao mnogo sredstava za život.

Tahir cehajic

Tahir Ćehajić je od malena pevajući zarađivao za život. Ipak, pored muzike i života u kafani, morao je i da majstoriše jer mu to nije bilo dovoljno da preživi.

Kao dete sam živeo bedno, u staroj kući. Osvajao sam mnoge nagrade i festivale, a sve što sam osvajao donosio sam materi za preživljavanje -prisetio se Tahir koji se mlad oženio i zahvaljujući porodici njegove supruge uspeo da se spasi bede.

-Supruzin daidža me je odveo u Austriju. Prao sam suđe, svašta sam radio, a danas radim u jednoj firmi, bavim se čišćenjem podova, od starog pravim novo. Ja sam uvek zadovoljan, samo zdravlje i familija i ništa mi više ne treba-istakao je Tahir.

tahir cahajic nikad nije kasno

Zbog njegove ljubavi prema muzici i životu svi su imali razumevanja, čak su mu i nadređeni izlazili u susret i dozvoljavali muj da posle posla ide u kafanu da radi.

– Radi preživaljavanja morao sam sve da uskladim. Malo prijatelji, kolege i šefovi su mi izlazili u susret. Uspeo sam sve, borio sam se i danas se borim i pomažem– istakao je pevač koji je danas otac troje dece.

Uprkos teškoj finansijskoj situaciji, uspeo je da objavi čak dva albuma, koja ga ipak nisu probila u svet estrade, a sada je otkrio i razlog.

– Novac i reklama su bili problem, nije mogla familija da preživi ako ne doneseš, nije bilo jednostavno odlučiti se samo muzikom da se baviš, a imate porodicu– rekao je Tahir kom se život posle učešća u „Nikad nije kasno“ promenio.

Nedavno je objavio novi singl pod nazivom „Ne plači sine“ koju možete da poslušate u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić