Promocija knjige “Toma Zdravković – Zapisano u vremenu” Nikole Kankaraša u Beogradu

istina o pesmi za ljiljaju 3

Promocija knjigeToma Zdravković – Zapisano u vremenu” novinara i publiciste Nikole Kankaraša biće održana 28. septembra u Beogradu, povodom 33. godišnjice smrti slavnog umetnika.

Promocija će biti upriličena u restoranu “Početak” sa početkom u 17 sati, a prisutnima će se obratiti udovica Tome Zdravkovića, Gordana Zdravković, zastupnik porodice Zdravković Mirko Ćajić i autor Nikola Kankaraš.

istina o pesmi za ljiljaju 2

Knjiga “Toma Zdravković – Zapisano u vremenu” nastala je kao rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a do sada je promovisana u Podgorici, na Novom Beogradu i u Pečenjevcu.

Podsetimo, u oktobru prošle godine je u Skadarliji otkrivena bista Tomi Zdravkovića u znak sećanja na pevača i njegove trenutke provedene u ovoj ulici.

IMG 3725

Bista je prikazana uz pesmu pokojnog pevača „Za Ljiljanu“ a udovica Goca nije mogla da sakrije suze. Prišla je bisti i opipivala svaki deo statue, dok je ćerka pridržavala i krila suze iza naočara.

BONUS VIDEO – Intervju Gordane Zdravković


Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand