„Bilo je nepoverenja kada sam im saopštila“: Nikolina Kovač se suočavala sa strašnim osudama kada je sa samo 21 godinom ostala u drugom stanju

sasa kapor i nikolina kovac 33

Kada je ljubav između Nikoline Kovač i Saše Kapora počela, mnogi su sumnjali u njen opstanak.

Mladi par se suočavao sa brojnim izazovima i komentarima okoline, međutim, njihova posvećenost jedno drugome učinila je da prevaziđu sve prepreke.

c7f228ef6c7548438fd40456163a992f542c93b2

Nikolina je ostala u drugom stanju kada je imala samo 21 godinu. Njeno majčinstvo stiglo je u trenutku kada su mnogi sumnjali u dugoročnost njihove veze, ali par je svojim primerom pokazao da prava ljubav može da pobedi sve.

NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 46

U razgovoru za „Grand“, Nikolina je otkrila da nije imala punu podršku svojih roditelja kada im je saopštila da je trudna.

-Kada sam bila treća godina fakulteta i kada sam odlučila da se bavim javnim poslom, roditelji su me podržali, kao i za sve, ali su mi rekli moraš da budeš mudra i pametna. Bilo je nepoverenja kada sam rekla roditeljima da sam trudna sa 21. godinom, ali ja sam uvek neko ko je radio stvari kako oseća. Možda su one bile pogrešne u datom trenutku, ali ja sada mog Nikolaja koji ima 11 godina ne bih dala ni za šta naa svetu i ni za kakve turneje i albume. Mislim da je zdrava porodica najvažnija jedinka i bez nje smo jako ranjivi, to je nešto što je bezgranično vredno – istakla je Nikolina jednom prilikom u razgovoru za Grand.

c57df3b127bf16c1ee17ba1e1b4a0b5da740abd7

Njihova priča je dokaz da ljubav i posvećenost mogu da pobede sve izazove i predrasude, i da su zaista važni samo oni trenuci koje delimo sa voljenima.

BONUS VIDEO: Nikolina Kovač intervju – Promocija novog albuma

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković